Google NeXus 5(stock) by HaSaNd.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Google NeXus 5(stock) by HaSaNd.
Arkadaşlar herkese merhaba.. Google NeXus 5 by HaSaNd. yapımı bana aittir.İkonlar +birçok özellik tarafımca editlenmiştir. Tema NOKİA C7-OO,N500&N603 denenmiştir.Saygılarımla...
NOT:Ekran görüntüsü Nokia C7 dendir.

Ekli dosyalar

Tepkiler: furkansensen, Dj.Refoo, BozKurt0102 ve 5 diğerleri
Gelistirilmeli bence. Teşekkürler

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
tamam yakında hatalar duzeltırım

herşey iyi güzelde şarj göstergesi ile yanındaki adını unutum onlar niye beyaz mavi olsa güzel olur

eskiden ne güzel editliyordunda bende rahatca kullanıyordum tema yapmaya başladığından beri tel temalarını açmıyor

Dm.Pro

Üye
güzel de Su Arama Yeri Mavi Uymamıs Beyaz olsaydı İyiydi şarj Ve Su Çekim Seyini Biraz Geliştire Bilirdin mesela Mavi Veya Başka Bir Renk Yapabilrdin İkonlar İyi . Klayvye Sarı Ollabilirdi Yani Renkli Şeyler Ollabilirdi İkonları Biraz Samsung İkonu Gbi Olabilirdi Temanı Begendim Fakat Biraz Daha Nexus a Bezete Bilirdi Bunlar Benim düsüncem yani :/
bde Arka Plan Daha Çılgınca Bseyler ollabilrdi

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
çok biliyorsan kendin yap 'adım hıdır elımden gelen budur''
Ne cılgını sen ne dıyorson cok bilıyorsan kendın tema yapta bunları kullanma

Dm.Pro

Üye
çok biliyorsan kendin yap 'adım hıdır elımden gelen budur''
Bn Kendi Düsüncemi Söyledim Yani Kötü Bsey Demedim Tema Güzel Ama gELeşirilecek Yerleri Söyledim Hatta Suan İndiriyorum Walpaperi Atabilrmisin Bende 2-3 tema Yapmaya Çalışıcagım . ")

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Bn Kendi Düsüncemi Söyledim Yani Kötü Bsey Demedim Tema Güzel Ama gELeşirilecek Yerleri Söyledim Hatta Suan İndiriyorum Walpaperi Atabilrmisin Bende 2-3 tema Yapmaya Çalışıcagım . ")
tema ha deyınce olmuyor walpearı kendın bul sana wallpear yok