Hasand.
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne gibi rica ederimGelistirilmeli bence. Teşekkürler
Muzik calar resmi ve iconlari Nexus a daha fazla benzetebilirsin mesela sanki birbirine biraz uymamis gibi bana gorene gibi rica ederim
rica ederimteşekkürler
orayı avkon2 kullanarak değiştirebilirsinherşey iyi güzelde şarj göstergesi ile yanındaki adını unutum onlar niye beyazmavi olsa güzel olur
avkon2 yapabilırsinherşey iyi güzelde şarj göstergesi ile yanındaki adını unutum onlar niye beyazmavi olsa güzel olur
teşekkurler iSaorayı avkon2 kullanarak değiştirebilirsin
o ne desem tuhaf kaçmaz dimiavkon2 yapabilırsin
teşekkurler iSa
Avkon2 sarj gostergesını degistırırsıno ne desem tuhaf kaçmaz dimi
avkon 2 joshlog mod ıle uygulanır avkon 2 ile şarj gôstergesını degistırırırsin...açıklasan bide
ben konularımı 3telefonda denıyerek acıyorum ve hıç bır sorun olmuyoreskiden ne güzel editliyordunda bende rahatca kullanıyordum tema yapmaya başladığından beri tel temalarını açmıyor
çok biliyorsan kendin yap 'adım hıdır elımden gelen budur''güzel de Su Arama Yeri Mavi Uymamıs Beyaz olsaydı İyiydi şarj Ve Su Çekim Seyini Biraz Geliştire Bilirdin mesela Mavi Veya Başka Bir Renk Yapabilrdin İkonlar İyi . Klayvye Sarı Ollabilirdi Yani Renkli Şeyler Ollabilirdi İkonları Biraz Samsung İkonu Gbi Olabilirdi Temanı Begendim Fakat Biraz Daha Nexus a Bezete Bilirdi Bunlar Benim düsüncem yani :/
Bn Kendi Düsüncemi Söyledim Yani Kötü Bsey Demedim Tema Güzel Ama gELeşirilecek Yerleri Söyledim Hatta Suan İndiriyorum Walpaperi Atabilrmisin Bende 2-3 tema Yapmaya Çalışıcagım . ")çok biliyorsan kendin yap 'adım hıdır elımden gelen budur''
tema ha deyınce olmuyor walpearı kendın bul sana wallpear yokBn Kendi Düsüncemi Söyledim Yani Kötü Bsey Demedim Tema Güzel Ama gELeşirilecek Yerleri Söyledim Hatta Suan İndiriyorum Walpaperi Atabilrmisin Bende 2-3 tema Yapmaya Çalışıcagım . ")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?