Haber Google Nexus 5, Nexus 4′ün Yerini Almayabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Nexus 5, Nexus 4′ün Yerini Almayabilir
Google çok büyük ihtimalle 1 Kasım tarihinde büyük bir merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Nexus 5′i duyuracak. Google’ın yeni akıllı telefonu donanım olarak üst düzeyde gelirken, ayrıca yine fiyat açısından da oldukça rekabetçi olacak.

Google ayrıca yeni işletim sistemini de yayınlayacak. Google tarafındanAndroid 4.4 KitKat olarak adlandırılan işletim sistemi geçtiğimiz ay duyurulmuştu. 1 Kasım tarihinde de yayınlanması bekleniyor. Ayrıca bu işletim sistemi üzerinde çalışan ilk akıllı telefon da Nexus 5 olacak.

Google Nexus 5, 4.95″ büyüklüğünde ve 1920×1080 pikselçözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Gücünü dört çekirdekli2.2Ghz saat hızında çalışan işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800yonga setinden alacak olan akıllı telefon 2GB sistem belleği yanı sıra 16GBve 32GB olmak üzere iki farklı dahili veri kapasitesi ile gelecek.

Yeni akıllı telefonun arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 1.3MP kamera bulunacak. Ayrıca 2.300mAh batarya içerecek.

Yeni gelen bazı iddialara göre Google Nexus 5‘i satışa sunacak fakat,Nexus 4‘ün de üretimini sonlandırmayacak. Bu da Google‘ın artık iki akıllı telefon modeli ile pazarda yer alabileceğini gösteriyor. Bakalım söylentiler doğru çıkacak mı…

Google Nexus 5, Nexus 4′ün yerini almayabilir

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 5 daha güzel. Aralarında fazla fiyat farkı olacağını da sanmıyorum.

skylinegti

skylinegti

Üye
bence kesinlikle nexus5 nexus4'den daha çok satar...

53cc

53cc

Üye
Pil yetersiz :cool:

Invoke

Invoke

Üye
Niye böyle bir şey yapsınlar ki ?..

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
2300 mah ve 2.2 ghz islemci sarji icer bu telefon .

MaxipmaN

Üye
evet sarj sıkıntı gibi duruyo

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar daha öncede dedim Snapdragon 800 fazla şarj tüketmiyor...

aleranol

aleranol

Üye
Pili az daha büyütüp kamerayi Geliştirmesler çok iyi olurdu.
Ama bu alet en az onun adar satar

Üst Alt