Haber Google Nexus 5, Bluetooth Sig’de Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Nexus 5, Bluetooth Sig’de Göründü
Akıllı telefon ve tablet pazarında Google tarafından sunulan Nexusmodellerin yeri bir başka. Yine Google tarafından geliştirilen Androidişletim sistemi üzerinde çalışan modeller, en stabil Android cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Google‘ın sunduğu Android güncellemeleri alan ilk cihazlar da Nexus modelleri oluyor.



Google, geçtiğimiz haftalarda yeni nesil Nexus 7 tabletini duyurmuş ve kısa sürede de sunmuştu. Şimdi de yeni akıllı telefonu Nexus 5′i sunmaya hazırlanıyor. Nexus 5 akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri yanı sıra iddialara göre Google’ın yeni Android 4.4 KitKat işletim sistemi ile sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde FCC’de ortaya çıkan daha sonra da Google‘ınAndroid 4.4 KikKat etkinliğinde ki videoda görünen Nexus 5 şimdi deBluetooth SIG‘de yerini aldı. 14 Ekim tarihinde Google tarafından düzenlenecek etkinlikle sunulması beklenen Nexus 5 Bluetoothsertifikasyon sitesinde LG-D821 model numarası ile yer alıyor.

Google‘ın Nexus 4 cihazının üretimini üstlenen Güney Kore kökenli akıllı telefon devi LG, Nexus 5′in de üretimini gerçekleştirecek.

Google Nexus 5, 4.95″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD ekran,2.3Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB RAM, 8MP arka kamera, 1.2MP ön kamera, 2.300mAh batarya gibi özelliklerle gelecek.



Google Nexus 5, Bluetooth SIG’de göründü
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


BelaMonte

BelaMonte

Üye
8 mp :hmmm:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kameraya onem vereceklerini soylemislerdi nexus 5 de ...
Nexus 4 ün kamerasi cok da tatmin edici seviyede degildi biliyorsunuz ki ...

Nexus 5 in 13 mp kamera ile gelecegini soyluyorlardi. Bu da bir hayal kirikligi olacaktir bana göre ...
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
kamerayı düzelttikleri hal buysa ....
 
Buğra

Buğra

Admin
LG G2'den tek farkı güncelleme önceliği mi olacak bu telefonun :hmmm
 
PriZm

PriZm

Üye
Çözünürlük herşey değil...
 
shinnizle

shinnizle

Üye
Kameranın iyi olmasının megapikselle alakası yoktur. Şahsen ben 5Megapiksellik bir dslr kamerayı 13mp lik bir telefonla kıyaslamam bile.Kameranın iyi olup olmadığını belirleyen belkide en son kriterlerden biri çözünürlüğüdür.
 

Benzer Konular



Üst Alt