ozakin70 Üye The Shadow' Alıntı: ilk kez nexus bir modeline gereksiz diyen bir arkadaşa rastladım bence rahatlıkla geçer g2 yi Genişletmek için tıkla ... diğer cihazlara romlar artalı beri gereksizleşmeye başladı anlamında dedim
The Shadow' Alıntı: ilk kez nexus bir modeline gereksiz diyen bir arkadaşa rastladım bence rahatlıkla geçer g2 yi Genişletmek için tıkla ... diğer cihazlara romlar artalı beri gereksizleşmeye başladı anlamında dedim
The Shadow Üye ozakin70' Alıntı: diğer cihazlara romlar artalı beri gereksizleşmeye başladı anlamında dedim Genişletmek için tıkla ... cm ekibi nexus a official rom desteği yaptığı sürece nexus iyidir
ozakin70' Alıntı: diğer cihazlara romlar artalı beri gereksizleşmeye başladı anlamında dedim Genişletmek için tıkla ... cm ekibi nexus a official rom desteği yaptığı sürece nexus iyidir
Sarangni Üye 0MG90' Alıntı: Amazonla ilgisi yok ki satıcı yollar mı yollar Genişletmek için tıkla ... Öyle değil İşte kargolama kısmına gelince uyarı veriyor bu ürün ülkenize gönderilemez diye. Kitap, dvd vs ürünler geliyor ama elektronik sıkıntı. Haydi geldi diyelim gümrük sorunu var.
0MG90' Alıntı: Amazonla ilgisi yok ki satıcı yollar mı yollar Genişletmek için tıkla ... Öyle değil İşte kargolama kısmına gelince uyarı veriyor bu ürün ülkenize gönderilemez diye. Kitap, dvd vs ürünler geliyor ama elektronik sıkıntı. Haydi geldi diyelim gümrük sorunu var.
Seglopsi Üye LimePie' Alıntı: 299 dolar en fazla 589 tl gibi bir fiyata denk geliyor bizim buralarda gene 1.000 tl üstü olacaktır.amazon.com dan alacaksın telefonu çok ucuz ya daha demin note 3'e baktım fiyatı 1.380 tl çok iyi bence Genişletmek için tıkla ... 900-950 liradan felan girse telefon piyasası alt üst olur. şöyle söyleyim ne samsung satar ne nokia.
LimePie' Alıntı: 299 dolar en fazla 589 tl gibi bir fiyata denk geliyor bizim buralarda gene 1.000 tl üstü olacaktır.amazon.com dan alacaksın telefonu çok ucuz ya daha demin note 3'e baktım fiyatı 1.380 tl çok iyi bence Genişletmek için tıkla ... 900-950 liradan felan girse telefon piyasası alt üst olur. şöyle söyleyim ne samsung satar ne nokia.
mehmettech Üye ONe-' Alıntı: 900-950 liradan felan girse telefon piyasası alt üst olur. şöyle söyleyim ne samsung satar ne nokia. Genişletmek için tıkla ... Keşke .....
ONe-' Alıntı: 900-950 liradan felan girse telefon piyasası alt üst olur. şöyle söyleyim ne samsung satar ne nokia. Genişletmek için tıkla ... Keşke .....
mesutcinik Üye ONe-' Alıntı: 900-950 liradan felan girse telefon piyasası alt üst olur. şöyle söyleyim ne samsung satar ne nokia. Genişletmek için tıkla ... nexus 4'ün bile şu fiyatı bir kenarda duruyorken 5'in 1000 tl altında gelmesi imkansız bence
ONe-' Alıntı: 900-950 liradan felan girse telefon piyasası alt üst olur. şöyle söyleyim ne samsung satar ne nokia. Genişletmek için tıkla ... nexus 4'ün bile şu fiyatı bir kenarda duruyorken 5'in 1000 tl altında gelmesi imkansız bence