Google Neden Böyle Hata Veriyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Google Neden Böyle Hata Veriyor ?
Merhaba arkadaşlar. Burası Google kategorisi olduğundan başlığı buraya açmayı uygun gördüm. Arkadaşlar Google neden kayıt olmamı istiyor ?

Tam olarak hata şu; "Google'dan yararlanabilmeniz için video servisimize kayıt olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde Google'dan yararlanamayacaksınız" diyor. Kayıt olmaya tıklıyorum ve bir de ne göreyim; "FLYCELL" çıkıyor karşıma.....

M3L!H

M3L!H

Üye
Çok tuhaf.. :/ Ben de hiç hata vermedi şu ana kadar Google..

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
aynen ilginç bir hata :hmmm

403yunus

403yunus

Üye
hata değil arkadaşlar o bilgisayarda virüs var url ye ve giriş sayfanı kontrol et google yapmıyor onu bugünlerde bu virüs herkeste var dikkat et bilgilerini oraya yazma

Sihirke

Sihirke

Üye
evet kardeş yaa aynı sorun bendede var napacam bilemiyorun :(

burhanasık

burhanasık

Üye
sistem geri yükleme yapıp geçmişi temizleyin düzelir FLYCELL sitesine girmiş olduğun günün öncesine yükleyin pc yi

Watchmen1905

Üye
Arkadaşlar daha önce hiç Googlepear diye bi hata duydunuzmu adında google geçti diye buraya yazmak ıstedım belkı bı alaksı yoktur ama her seferınde hata verıp duruyo onceden farklı bı hata verıyodu yıne googlepear başlığı altında sonra google chrome'u ve earth'u sıldım google'a aıt herseyle bırlıkte sımdı yıne hata verıyor. ne yapmam gerek ? birde lenovo netbook kullanıyorum, arkadaşımın dedığıne gore sıstem vırus buldugu zaman format atıyormus bunu nasıl yapabuılırım formatda gereklı acıl yardım ?

caglet

caglet

Üye
bi anlık karısıkık olmustur frekanslar değişmiştir :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt