Google Messenger v1.0.0.41[Android Lollipop Mesajlaşma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buda bende kıyak olsn

NEXUS

Üye
Ne kadar eski o ilk resim bende hep boyleydi
Stock arayüz 4.4 ten önce kötüydü 4.4 te iyi değil aslında (stock arayüz) (performans çok iyi ) ancak 5.0 gerçekten mükemmel oldu arayüz

Tepkiler: Bahadir_fb

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Teşekkürler

Ben uygun bir zamanda google ye mail atıyorum popup(baloncuk özelliği ekleme özelliği için isteyen atabilir büyük şirketlere baskı olmaz ise ugrasan olmaz . Hover ve face messenger süper ama google de geri kalmamali

Konu Sahibi
Ben uygun bir zamanda google ye mail atıyorum popup(baloncuk özelliği ekleme özelliği için isteyen atabilir büyük şirketlere baskı olmaz ise ugrasan olmaz . Hover ve face messenger süper ama google de geri kalmamali

Simdilik linkteki uyg. ile idare edebilirsiniz

Son surum linkte

Messenger_1.0.123 (1577662-04) [Android Lollipop Mesajlaşma] - MaxiCep

Tepkiler: hasan3472ty
Bahadır hocam amaç alternatif değil ama birşeyleri yerinden oynatip düzeltmek . Ben diğerlerini de kullandım ama sistemin kendi uygulamaları Prof ise alternatife gerek kalmaz

Konu Sahibi
Bahadır hocam amaç alternatif değil ama birşeyleri yerinden oynatip düzeltmek . Ben diğerlerini de kullandım ama sistemin kendi uygulamaları Prof ise alternatife gerek kalmaz

Alternatif derken işlev aynı gerci cevap yazılmıyor ama olsun bircok uygulamada kullanabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...