google maps açılır açılmaz kapanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
google maps açılır açılmaz kapanıyor.
merhaba arkadaşlar.
Benim sorunum resmi sitesinden indirdiğim google maps açılmıyor kapanıyor. Ama ara sıra açılıyor. N8de de bu sorunum vardı. 700 aldım aynı yine var. Bence google soruna karşılık destek vermiyor. Çok eski bir sürüm. Cevaplarınızı bekliyorum.
saygılarımla.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
evet malesef google maps belle ile sorunlara basladi en onemliside acilip kapanmasi anna ile kullanilan surumu guncelleme yapmadilar sorun ondandir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bende google nın arama sayfasına yönlendiriyor yardım

serinaga

serinaga

Üye
Ben bir şey keşfettim arkadaşlar. Bu açılamama sorunu bende de vardı. Şunu bir deneyin, google maps'i çalıştırmadan önce telin wifi'sini açın, uygulama açılınca artık wifi'yi kapatabilirsiniz, sorunsuz 3g'den çalışıyor. 3–4 aydır böyle kullanıyorum, sizde bir deneyin ve sonucu bildirin ...

- - - Eklendi - - -

Ne zaman wifi'yi açmayı unutsam, dediğimiz gibi açılıp kapanıyor geriye ...

muli2906

Üye
google maps i acmadan önce tlfnun wifi sini ac sonra google mapsi ac ok.

AliHadiOzturk

AliHadiOzturk

Üye
Ben bir şey keşfettim arkadaşlar. Bu açılamama sorunu bende de vardı. Şunu bir deneyin, google maps'i çalıştırmadan önce telin wifi'sini açın, uygulama açılınca artık wifi'yi kapatabilirsiniz, sorunsuz 3g'den çalışıyor. 3–4 aydır böyle kullanıyorum, sizde bir deneyin ve sonucu bildirin ...

- - - Eklendi - - -

Ne zaman wifi'yi açmayı unutsam, dediğimiz gibi açılıp kapanıyor geriye ...

google maps i acmadan önce tlfnun wifi sini ac sonra google mapsi ac ok.

Böyle olacağını hiç düşünmedim ama gerçekten işe yaradı Teşekkürler. :op:

mahsun6387

Üye
Böyle olacağını hiç düşünmedim ama gerçekten işe yaradı Teşekkürler. :op:

harbıden bende hıc beklemıyordum oldu cok saol :) demekkı kumandayı dızımıze vurarak calıstırdıgımız da dogruymus :))

Üst Alt