Emeğine sağlık kardeşim. Bir sorum olacak. Ben n73me kullanıyorum. Programı indirip kurdum. Güzel çalışıyor ama merak ettiğim şey internet bağlantı ücretinden başka bi ücret ödeyecekmiyiz. Eğer ödeyeceksek programı silicem. Eğer cevap yazarsan mutlu olurum. Teşekkürler. Tekrar emeğine sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
E63 cihazımda gps navigasyon özelliği yok , fakat bu program ssayesinde konumum ile gideceğim yer arasında yol tarifi alarak ayrıntılı bir yol haritası çıkartabiliyorum.
Buna da şükür
Program internetten dosya indirerek tarif yapıyor, internet paketi olmayanlar için tuzlu olabilir. Fakat benim işimi gördü.
Emeğinize sağlık
bu program yerimi tam olarak göstermiyor yaklaşık 3300 metrelik hata payı ile konumunuz benim sokak haricin de heryeri gösteriyor bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim
şebeke üzerinden yer tespiti yaptığı için yaklaşık olarak konumu gösteriyor.yerinizi 10-20 metre hata payıyla göstermesi için telefonunun gps'i desteklemesi, açık alanda bulunman ve ayarlardan gps'i etkinleştirmen gerekiyo.