Google Maps 2.1.0.12 | Update [30/05/08]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Maps 2.1.0.12 | Update [30/05/08]

seyyahosman

Üye
Teşekkür ederim

eren6523

eren6523

Üye
kardeş biraz açıklama yapsaydın keşke bu durumda pek fazla bir talep olmaz

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Kardeşim... (:
Kardeşim Talep Olsun Diye Paylaşıma Açmadım Ki... Bilgisi Olan İndirsin Kullansın... ;)

bocek42

Üye
paylasım ıcın tskler

matador_paco

matador_paco

Üye
Dostlarım google maps'i bilmeyen herhalde kalmamıştır artık.Bence çok fazla açıklamaya gerek yok, konuyu açan arkadaşta benim gibi düşünmüş olacak herhalde.Teşekkürler dostum şimdi yükseltiyorum kolay gelsin...

drejonta

Üye
Bence nokia maps ten daha iyi. Emeğine sağlık....

swedish

swedish

Üye
benim hic bilgim yok ama. bu neki? sadece haritami yoksa gps mi?

bermudaber

bermudaber

Üye
kontör yiyor arkadaşlar herkes nokia maps a

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
sağolasın

cem532

cem532

Üye
tşk kankaaa

Calaissien

Üye
çok sağol arkadaşım benim telefonda orijinal smart2go(nokia maps) yüklü gelmişti ama o çok yavaş bu program ondan çok daha güzel teşekkür ederim ayrıca çok hızlı ve uydu görüntüsüde var nokia mapste uydu görüntüsü yok.Bide 3 boyutlu bulabilsem tam süper olacak

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Arkadaşım... İnş İStediğinide Bulursun (:

kukumaw

kukumaw

Üye
arkadaşım emek vermiş eklemişsin sağolasın.ancak bu pro mutlaka wifi veya şebeke bağlantısı istiyor wifi ile durağan kalmak zorundayız.şebeke bağlantısı ile de ne kadar kontör gidiyor denemedim ama wifi ile denediğimde sayfayı sürekli güncelliyor yani jojstic ile haritada biraz gezdiğinizde karşıdan haritayı ve konumunuzu yüklüyor kontör gitmeye devam ediyor yani kontör canavarı olabilir DİKKAT.ayrıca gps çekmediğinde tahmini yer durumunu hiçte iyi tahmin etmiyor. ancak bir değişik yönü bu pro ile işaretlediğiniz önemli yerler nokia mapsta da aynen işaretli görülüyor.benim kontöürm çok derseniz yükleyin.

erdem1365

erdem1365

Üye
Sağol kardeşim emeğine sağlık

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt