Haber Google Klavye (Lolipop) tekrar play store'da

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Google Klavye (Lolipop) tekrar play store'da
Arkadaşlar bir aralar mağazadaydı ama kaldırıldı nedenini hatırlamıyorum. Şimdi tekrar yayınlanmış samsung klavyeden filan sıkıldıysanız güvenilir ve stabil bir klavyedir tavsiye ederim.
Material tasarım temaları mevcut içinde.

Son düzenleme:

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Google klavye kullanıyorum ben de yalnız güncelleme gelmedi hala emoji desteği yok koyulan fotoğraflarla alakasız cihazımın android sürümü 4.2.2 bu yüzden olabilir mi ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
enter tusuna basili tutunca emoji simgesi cikiyor bende. ayrica mesajlarda enter tusu yerine emoji simgesi geliyor. surum 5.0.2 ama eski surumlerde de oluyordur muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: ghstr
PriZm

PriZm

Üye
Android 5 altındaki sürümlerde Emoji desteği yok klavyenin.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Google klavye kullanıyorum ben de yalnız güncelleme gelmedi hala emoji desteği yok koyulan fotoğraflarla alakasız cihazımın android sürümü 4.2.2 bu yüzden olabilir mi ?

hocam enter a basılı tutun emojiler çıkıyor ;)

Arkadaşlar bir aralar mağazadaydı ama kaldırıldı nedenini hatırlamıyorum. Şimdi tekrar yayınlanmış samsung klavyeden filan sıkıldıysanız güvenilir ve stabil bir klavyedir tavsiye ederim.
Material tasarım temaları mevcut içinde.

kaldırılma nedeni ise o sıralar Lollipop daha yayınlanmamıştı XDA dan birileri Nexus 5 ten bu klavyeyi prot edip Google Play e yükleyince Google da sizmisiniz buny yapan diyip Play den kaldırdı :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Şu emojileri sevemedim bi türlü. her telefonda görünmüyorlar.

Üst Alt