Haber Google Kamera Yayımlandı !

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Google Kamera Yayımlandı !
Google, Android cihazlar için stok Android kamera uygulamasına benzer bir uygulamayı Google Play Store'da yayımladı. Google Kamera birçok özelliğe sahip.

1. İzleyeni içine çeken 360º görünüme sahip Fotoğraf Küreleri
  2. Düşük alan derinliğiyle SLR(Professional Kamera) benzeri fotoğraflar için Lens Bulanıklığı
  3. Yüksek çözünürlüğe sahip Panorama modu
  4. Sensörden maksimum çözünürlüğü almak için (kullanılmayan piksel yok) %100 vizör gibi gelişmiş özelliklere sahip.
Google Kamera Şu Anda Google Play Ücretsiz Olarak İndirebilirsiniz Ancak Android 4.4 Ve Üstü Sistemlerde Çalışıyor Google Kamera
Not:Yeni Çıktığı İçin Telefonunuz Android 4.4 Bile Olsa Telefonunuza Uyumlu Değil Diyor İlerki Zamanlarda Düzeltilir.
LİNK:

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte

Türe

Türe

Üye
Indiren biri upload yapabilir mi ? Türkiye de kullanımda değil.

Türe

Türe

Üye

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
şu anda yeni çıktığı için ülkede kullanılmıyor ancak ilerki zamanlarda kullanılır duruma geçecekdir

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Baya ilginçmiş

Invoke

Invoke

Üye

• Beğen
Tepkiler: bbakkus ve AndroidTR20
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
s5 ve m8 arkayı bulanık yapmak için kamerayı değiştiriyor daha pahalı kamera kullanıyor ama google sadece bir programla aynısını yapıyor ilginç :artist: önemli olan donanımı telefona en iyi şekilde entegre etmek :gun1:

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Programı Nasıl Çalıştığını Görmek İsteyenler İzlesin Program Çok Başarılı Fotoğraflarda Arka Planı Bulanıklaştırması Çok Başarılı ...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
Hilmi bunu sevdi. :DPhoto sphere çok iyi :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
android 4.2'lerin 4.3'lerin başı kelmi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Invoke
bbakkus

bbakkus

Üye
Nexus 7 de yükledim ama yuklediğinde aç seçeneği çıkmadı menudede yok nasıl kullanacagim :(Nexus 7 de yükledim ama yuklediğinde aç seçeneği çıkmadı menudede yok nasıl kullanacagim :(

mr.bell

Üye
Sevimli ve görsel olmuş,tuşlarıda kayarak gizlerse güzel.Şahsen beğendim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt