Google Inc. YouTube 2.2.30 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

bambam61

Üye
zera results diye bi hata veriyor

comez46

Üye
aynı hatayı bendede veriyo zero results bu arada teknology süpersin

Ben Skyfire browser kullanıyorum direk açıyor web tarayıcısında engel felan yok

üi,,ğ

Üye
arkadaşlar bağlantı yöneticisinden dns ayarlarını değiştirebilirsiniz bende çalışıyo

qunnes

Üye
alakası yok ben baska bir programla girebiliyordum. pclerde dns ayarı var ama telefonlarda yok. programda var anormallik

yıkledim deneyelim su dns ayarlarını nasıl yapıcaz peki

sedadet

Üye
arkadaslar youtubeye girmio ne yüklediysem olmadısaatte gece 4 oldu hala ugrasıom ama nafile

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir...

Önce telefonunuzun internet bağlantısı varsa kesin sonra bu işlemleri yapın
Telefonunuzda araçlar/ ayarlar/ bağlantı/ erişim noktaları/ (burada kullandığımız bağlantıyı seçelim)/ seçenekler/ gelişmiş ayarlar/dsn adresi/
Burada birinci dsn 4.2.2.1 ikinci dsn 4.2.2.2 olarak değiştirilecek
Ben turkcell kullanıyorum çalışıyor ayrıca kablosuzdan bağlantı yaparkende aynı ayarları sürekli kullandığınız kablosuza yapıp girebilirsiniz

iceman48

Üye

Harikasın dostum teşekkürler oldu

lütfen arkadaşlar umutsuzluga kapılmayalım ayarlardan>>>bağlantı>>erişim noktalrı>>ve kullandığınız erişim noktasını düzenle diyorsunuz sonra gelişmiş buyrun proxy (yada vekil sunucu veya yakın kopya diye gecer): 174.142.24.201 ve son kısmı port yada bağlantı nodur: 3128 buyrun burdan deneyin
%100 garantili bir yoldur alıntı değil deneyimdir :d

xpity

Üye

tüm dns yöntemlerini denedim olmadı ama senin yöntemle direk girdi eline sağlık arkadaşım herkez bu yöntemi denesin diğer yöntemler ile başka wifi ağlardan bağlanırken modeme göre ip atamanız gerekicek yani giremiyeceksiniz sadece kendi evinizdeki modemden giriceksiniz. ama bu yöntemle her wifi gördüğünüz yerde youtube açabilirsiniz.

devilmy

Üye
eline sağlık kardeş süper oldu o kadar yöntem denedim bu çalıştı saol n95 te sorunsuz giriyorum

kardeş emeğine sağlık proğram seninde dediğin gibi yazdığın ayarları yapınca çalıştı paylaşımların çok güzel

--------------- Ekleme ---------------

emeğine sağlık