Google I/O 2012: Android 4.1 Jelly Bean Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

20 kusur milyon adam isyan eder gene gelir... samsung bu kadar fazla slk'lık yapmaz bence...
Ben de onu düşünüyorum.Zaten Samsung un kaç tane üst segmentte böyle telefonu var ki getirmezse enteresan olur..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

20 kusur milyon adam isyan eder gene gelir... samsung bu kadar fazla slk'lık yapmaz bence...

Bence de Galaxy Nexus'un alacağı güncellemeyi vermezse *********...Anladınız yani...

CorbyW

CorbyW

Üye
Samsung güncelleme vermem diyorsa vermiyor. En az galaxy sıı kullanıcısa kadar galaxy s kullanıcısı vardı. O kadar itiraza rağmen vermedi onlara ics güncellemesi.

avcitalip

avcitalip

Üye
Samsung güncelleme vermem diyorsa vermiyor. En az galaxy sıı kullanıcısa kadar galaxy s kullanıcısı vardı. O kadar itiraza rağmen vermedi onlara ics güncellemesi.

custom rom

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
klongs

klongs

Üye
​çıkar

Elektr0

Elektr0

Üye

ilk çıkan galaxy S modelini biliyor musun 2.2 den yukarı çıkmadı...(kuzenimde var bi tane şuan androidin 1.5 sürümü ile duruyor.
senin dedigin Galaxy S iyi telefondu gerçekten ICS neden gelmedi bilmem ama S2 ile arasında daglar kadar fark var...(en güncel telefonları bile tarayıcı da altüst ediyor) bana göre S2'in 4 senesi daha var...Güncellemeler gelecektir...

Matador03

Matador03

Üye

ilk çıkan galaxy S modelini biliyor musun 2.2 den yukarı çıkmadı...(kuzenimde var bi tane şuan androidin 1.5 sürümü ile duruyor.
senin dedigin Galaxy S iyi telefondu gerçekten ICS neden gelmedi bilmem ama S2 ile arasında daglar kadar fark var...(en güncel telefonları bile tarayıcı da altüst ediyor) bana göre S2'in 4 senesi daha var...Güncellemeler gelecektir...

2.3 yetim mi onu niye demiyorsun ? |-)

Elektr0

Elektr0

Üye

Ben de onu düşünüyorum.Zaten Samsung un kaç tane üst segmentte böyle telefonu var ki getirmezse enteresan olur..

güncelleme işinde en iyisi bence SONY ..( adamlar çıkardıkları bütün telefonlara ICS verdiler xperia play 'a vermediler sadece oda oyun telefonu galiba desteklemiyormuş bazı şeyleri...)

- - - Eklendi - - -

2.3 yetim mi onu niye demiyorsun ? |-)

dedigim telefona o gelmedi ki ilk çıkan galaxy S modeli 600mhz işlemcili idi ve alt kısımda fiziksel 6 tane tuş vardı.. 2.2 den yukarı çıkmadı. 2.3 gelmedi yani... :D kuzen 1.5 lu haliyle kullanıyor şuan mesela..

Matador03

Matador03

Üye

güncelleme işinde en iyisi bence SONY ..( adamlar çıkardıkları bütün telefonlara ICS verdiler xperia play 'a vermediler sadece oda oyun telefonu galiba desteklemiyormuş bazı şeyleri...)

- - - Eklendi - - -

dedigim telefona o gelmedi ki ilk çıkan galaxy S modeli 600mhz işlemcili idi ve alt kısımda fiziksel 6 tane tuş vardı.. 2.2 den yukarı çıkmadı. 2.3 gelmedi yani... :D kuzen 1.5 lu haliyle kullanıyor şuan mesela..

Bir fotografini paylasir misin rica etsem

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Matador03

Matador03

Üye
Off bu cok eski |-)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Samsung telefonlarını severim güzel yapıyorlar fakat bir de şu güncellemeler ile ilgilenseler çok iyi olacak telefonu üretiyorlar 1güncelleme alıyor başka almıyor halbuki güncelleme için donanım özellikleri fazlasıyla yeterli bu yeni güncellemeleri de alsa satışları artar diye düşünüyorum

klongs

klongs

Üye
en son 2.1 aldi diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt