MasteLaa
Üye
Ben de onu düşünüyorum.Zaten Samsung un kaç tane üst segmentte böyle telefonu var ki getirmezse enteresan olur..
20 kusur milyon adam isyan eder gene gelir... samsung bu kadar fazla slk'lık yapmaz bence...
Ben de onu düşünüyorum.Zaten Samsung un kaç tane üst segmentte böyle telefonu var ki getirmezse enteresan olur..
20 kusur milyon adam isyan eder gene gelir... samsung bu kadar fazla slk'lık yapmaz bence...
Samsung güncelleme vermem diyorsa vermiyor. En az galaxy sıı kullanıcısa kadar galaxy s kullanıcısı vardı. O kadar itiraza rağmen vermedi onlara ics güncellemesi.
Kuzum Custom Rom yapıca cihaz garanti dışına çıkıyor mucustom rom

Kuzum Custom Rom yapıca cihaz garanti dışına çıkıyor mu![]()
çıkar

Hmm Sağolgarantiye yollarken orijinal romu yüklersen çıkmaz KUZUM![]()

Samsung güncelleme vermem diyorsa vermiyor. En az galaxy sıı kullanıcısa kadar galaxy s kullanıcısı vardı. O kadar itiraza rağmen vermedi onlara ics güncellemesi.
ilk çıkan galaxy S modelini biliyor musun 2.2 den yukarı çıkmadı...(kuzenimde var bi tane şuan androidin 1.5 sürümü ile duruyor.
senin dedigin Galaxy S iyi telefondu gerçekten ICS neden gelmedi bilmem ama S2 ile arasında daglar kadar fark var...(en güncel telefonları bile tarayıcı da altüst ediyor) bana göre S2'in 4 senesi daha var...Güncellemeler gelecektir...

2.3 yetim mi onu niye demiyorsun ?![]()
kuzen 1.5 lu haliyle kullanıyor şuan mesela..
güncelleme işinde en iyisi bence SONY ..( adamlar çıkardıkları bütün telefonlara ICS verdiler xperia play 'a vermediler sadece oda oyun telefonu galiba desteklemiyormuş bazı şeyleri...)
- - - Eklendi - - -
dedigim telefona o gelmedi ki ilk çıkan galaxy S modeli 600mhz işlemcili idi ve alt kısımda fiziksel 6 tane tuş vardı.. 2.2 den yukarı çıkmadı. 2.3 gelmedi yani...kuzen 1.5 lu haliyle kullanıyor şuan mesela..
bu telefondu galiba arka kapagında galaxy S yazıyordu
Bir fotografini paylasir misin rica etsem
telefondan anlayan biri ilk çıkan model dedi.
bu telefondu galiba arka kapagında galaxy S yazıyordutelefondan anlayan biri ilk çıkan model dedi.
galaxy I7500 bu benim arktada vardi

güncelleme işinde en iyisi bence SONY ..( adamlar çıkardıkları bütün telefonlara ICS verdiler xperia play 'a vermediler sadece oda oyun telefonu galiba desteklemiyormuş bazı şeyleri...)

en son 2.1 aldi diye biliyorum

Kuzum onunkisi Pro değil mi ??Rambo bu yorumu görmesin![]()