Google Haritalar'dan Anlayan.! Yardım Lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Google Haritalar'dan Anlayan.! Yardım Lazım.
Çalışan hizmetlerde sürekli açık halde bulunan 2 uygulama var bir türlü kapatamıyorum Google Haritalar'ın uygulaması. Google haritalardan anlayan biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Farklı bi yerde daha sormustum onun ekran görüntüsü olarak burayada ekledim. Forumda buna benzer bir sorun paylaşılmış fakat kimse sallamamış 2 tane cevap var, yinede şansımı denemek istiyorum :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Startup manager programı başlangıçta açılan uygulamaları kapatıyordu. Yani açılmamasını sağlıyodu. Bunuda etkilermi bilmem.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Silmeden kapanmaz silmek için root lazım

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Telefonun rootluysa marketten Link2sd programını indir. İndikten sonra programa girince uygulamalar çıkıcak ve google haritalara tıklıyacaksın.Oradaki seçeneklerden DONDUR yazısına tıklıyacaksın.

61semih

61semih

Üye
bu programı kullanmıyorsan cıhazını rootlayıp google maps ı tamamen kaldır kökünden hallolsun sorun :D
bende hıc kullanmadıgım samsung apps programını oyle sılıp kurtulmustum

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar NetworkLocation zımbırtısının neden sürekli arka planda çalıştığını ve kapatılamadığını buldum. Ayarlar bölümünde telefon bulucu diye bir şey var telefon çalınır yada kaybolursa yerini bulmanıza yarıyor onu açık tutunca sürekli konum güncellemesi yapıyormuş yani sürekli açık kalıyor arka planda, şans eseri buldum kapattım ya deli etti beni.
Şimdi de muallakta kaldım telefon kaybolursa napcaz
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt