Klavye Google Handwriting Input 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Google Handwriting Input 1.0

El yazısı ile yazım yapabileceğiniz klavye uygulamasıdır.
Türkçe dil desteği vardır.

Gereksinimler : Gereken Android sürümü
4.0.3 ve üzeri

INDIR :

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BULENTATASEVEN ve Invoke

murat3702

murat3702

Üye
Klavye guzel ancak hem el yazisi moduna hemde normal klayve moduna gecis ozelligi yok. Sadece el yazisi ile yaziliyor. Belki ileride güncelleme ile yaparlar.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Klavye guzel ancak hem el yazisi moduna hemde normal klayve moduna gecis ozelligi yok. Sadece el yazisi ile yaziliyor. Belki ileride güncelleme ile yaparlar.
Sol altta küre var oraya basınca geçiyo

baby_face_

baby_face_

Üye
"Öğe ülkenizde kullanılamıyor " diyor.

baby_face_

baby_face_

Üye
Apk yüklemeyi biliyorumda play store da neden böyle bir hata aldım anlamadım .

557furkan

557furkan

Üye
Teşekkürler

aycan54

Üye
Teşekkürler.

murat3702

murat3702

Üye
Sol altta küre var oraya basınca geçiyo
Yok, ya ben anlatamadim yada siz anlamadiniz. Samsung klavyedeki gibi klavye degistirmeden sadece ayni klavyede elyazisi modunu kapatip normal modda yazima gecme olayı kisaca. O kureye basinca cihazda yuklu baska klavyelere gecis yapılıyor.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Yok, ya ben anlatamadim yada siz anlamadiniz. Samsung klavyedeki gibi klavye degistirmeden sadece ayni klavyede elyazisi modunu kapatip normal modda yazima gecme olayı kisaca. O kureye basinca cihazda yuklu baska klavyelere gecis yapılıyor.
Benim telde küre el yazısı ile AOSP klavye arasında geçiş yapıyo ayrıcana 1 klavye daha var ama ona geçmiyo başka bir yöntemi varmı bilmiyorum bende Cyanogenmod var belki onla alakalı bir durumda olabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Deneyeyim bakalım. Bu arada sağ click yapmadan ctrl ile yeni sekme açınca -ki ben hep öyle yaparım- yine "harici sayfaya yönlendiriliyorsunuz" sayfası çıkıyormuş. :zzz:

webpro2008

Üye
:)

ozkan1987

Üye
Deneyeyim bakalım. Bu arada sağ click yapmadan ctrl ile yeni sekme açınca -ki ben hep öyle yaparım- yine "harici sayfaya yönlendiriliyorsunuz" sayfası çıkıyormuş. :zzz:
Fazla tık almak için güzel bir yontem :D

esokmen

esokmen

Üye
:tşk:

Üst Alt