Google Fotoğraflar İle Fotoğraflar Nasıl Yedeklenir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Fotoğraflar İle Fotoğraflar Nasıl Yedeklenir ?
Google Fotoğraflar İle Fotoğraf Yedekleme

Android işletim sisteminin sahibi Google bildiğiniz üzere dünya üzerinde bir milyardan fazla cihazda ciddi bir söz sahibi. Kendi geliştirdiği ve kullanıcılara sunduğu işletim sisteminin yanı sıra sunduğu mobil uygulamalar ile bütün insanlık adına büyük işler yapan arama devi Google ücretsiz olarak sunduğu servisler ile kendisine hayran bırakıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer sizde Google fotoğraf ile fotoğraf yedekleme yapmak istiyorsanız aşağıda anlatacağım basit yöntemle hem fotoğrafları hemde videoları hızlı ve kolay bir şekilde Google hesabınıza yedekleyebilir ve bu sayede cihazınızın başına bir şey gelmesi durumunda yedeklerinizi geri yükleyerek dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Öncelikle bu yedekleme işlemini hem iOS hemde Android işletim sistemine sahip cihazlarda yapabileceğinizi belirtmek istiyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yani Apple cihazı kullanıyorsanız cihaza bir Google hesabı ekleyerek Google fotoğraflar uygulaması ile fotoğraf yedekleme yapabilirsiniz. Öncelikle Android için BURAYA tıklayarak iOS içinse BURAYA tıklayarak Google fotoğraflar uygulamasını cihazınıza indirin ve yükleyin. Daha sonra uygulamayı açın. Mevcut Google hesabınız ile giriş yapın. Sonrasında karşınıza cihazda yer alan bütün fotoğraflar ve videolar gelecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonrasında yedeklemek istediğiniz fotoğrafları veya videoları seçin. Bir tanesinin üzerine basılı tutun ve diğerlerini de işaretleyin. Ardından sağ üst tarafta yer alan üç nokta şeklindeki açılır menü butonuna basın. Sonrasında "Şimdi Yedekle" butonuna tıklayın. Bu sayede seçmiş olduğunuz bütün fotoğraf ve videolar Google hesabınız ile senkronize olacak ve hesabınıza yedeklenecektir. Bütün bunları kayıpsız bir şekilde yani yüksek kalitede ücretsiz olarak yedekleyebilirsiniz. Cihazınızda bulunan dosyalar bir şekilde silinse bile dilediğiniz zaman Google fotoğraflar ile silinmiş dosyalarınıza ulaşabileceksiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt