Google Earth'te dalgalanan Türk Bayrağı

Sponsorlu Bağlantılar

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
Google Earth'te dalgalanan Türk Bayrağı
Isparta - Eğirdir Dağ Komando Tugayı Eğitim Alanı Sınırlarındaki bu dağda Türkiye'nin birçok yerindeki gibi taşlara işlenmiş Türk Bayrağı var

Google Earth'ten Görüntüsü

Gerçek Görüntüsü (Ben Çektim)

• Beğen
Tepkiler: D€aDMaN

jöly

Üye
çok güzel...:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Muhteşem!!! :oke:

_KadirşinaS_

Üye
Hani yeni bir teknoloji dünyaya duyurulduktan ve o teknoloji hayatımızın bir parçası olduktan sonra tarihi araştırılmaya başlanır ve genelde şöyle deriz "vaay be adamlar kaç sene öncesinden başlamışlar çalışmaya hem de geleceği görerek yol almışlar......".Bu resmi görünce aklımdan şu geçti. Bu da o teknolojinin efendilerine aynı duyguyu yaşatmıştır büyük ihtimalle. Yani biz bir gün sizin bizi uydudan göreceğinizi zaten biliyorduk, ama hiç endişelenmedik. İmzamda yazdığı gibi BİZ HEP BURADAYDIK, BURADA OLACAĞIZ..
Neden böyle bir yorum yaptığımı bilmiyorum ama şiddetle içimden geldi....:oke:

safakk

safakk

Üye
Hani yeni bir teknoloji dünyaya duyurulduktan ve o teknoloji hayatımızın bir parçası olduktan sonra tarihi araştırılmaya başlanır ve genelde şöyle deriz "vaay be adamlar kaç sene öncesinden başlamışlar çalışmaya hem de geleceği görerek yol almışlar......".Bu resmi görünce aklımdan şu geçti. Bu da o teknolojinin efendilerine aynı duyguyu yaşatmıştır büyük ihtimalle. Yani biz bir gün sizin bizi uydudan göreceğinizi zaten biliyorduk, ama hiç endişelenmedik. İmzamda yazdığı gibi BİZ HEP BURADAYDIK, BURADA OLACAĞIZ..
Neden böyle bir yorum yaptığımı bilmiyorum ama şiddetle içimden geldi....:oke:
evet zaten her bilgi teknoloji var hattaa insan bugün uçabilir bu bilgide var ama bu bilginin çıkarılması ile o şekle gelir buluş biraz saçmaladım mı ne :ehe
ama resim hakkaten güzel çıkmış :)

C01aY

C01aY

Üye
Kardeş burası hangi ilde?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ısparta
yazıyo zaten

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
evet Isparta yazmıştım başında Isparta'nın Eğirdir ilçesi

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
harika

Solamente

Üye
süperrrrrrrrrrr

brhm32

brhm32

Üye
bende ıspartalıyım senelerdir bu yazıların burda nasıl durduğunu anlayamadım . çünkü çakıl taşları war kaymıyomu onlar?:bilmem:

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
vaaay sonunda forumda aktif bi hemşehrim çıktı yav

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Mükemmel Ötesi Gerçekten

siberson

siberson

Üye
baba süper