Google earth java !!!

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google earth java !!!

Evet arkadaşlar bayağı araştırdıktan sonra türkiyeyide gösteren kaliteli bütün adresleri sokaklara kadar göstern java earth çıktı

indirin ve bir navigatör cihazına sahip olun bayağı kullanışlı ilk başta çalışırtırınca 2 yada 3 kontör gidiyor ...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: phasan, mavismusti, ryuk ve 8 diğerleri

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sabitlensin!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk başta dünya yı açıyor diye kb sayısı yükseliyor ve kontör 2-3 gidiyor ama sonra dünya açılınca AZAR AZAR GİDİYOR .. SABİTLENEMEZ SANIRIM

3rhan336

3rhan336

Üye
bedava interneti olanlardanda kontör gidiyomu ??

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gitmiyor.

mrtzn

mrtzn

Üye
çok teşekkürler yalnızkoyboy :D çok ilginç bi şekilde yazmışım :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim ... turkcell de bedava internet tutturmuşsan gönül rahatlığıyla girebilirsin ..

3rhan336

3rhan336

Üye
denedim olmadı bi sorun olmasın deneyen varmı??

erotik eşek

Üye
oluyo ama kontör yiyor baya ama sağol

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
normaldir yaa kontör yer yani çünkü dünya falan yükleniyor ya

ceppkolik

Üye
güzel

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet

pikniktube

Üye
sağol

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

polo291

polo291

Üye
çok teşekkürler

Da®kness

Da®kness

Üye
Sizin bu bahsettiğiniz java telefonlar için kullanılan google maps uygulaması olmasın? 2 yıldır kullanıyorum. izmir'de yerini bilmediğim resmi bir kurum, okul, hastane ile isim olduğunda çok işime yarayan bir uygulama. Ancak aradığınız noktanın ismini tam ve doğru girmeniz gerek. iki farklı modda haritalarda gezinebilirsiniz. Uydu görünümü ve harita modu. Modlar arası geçişi seçeneklerden yada (2) tuşuna basarak, (1) ve (3) tuşlarını haritada zoom yapmak için kullanabilirsiniz. ücretlendirmeye gelince şunu söyleyebilirim internet paketiniz yoksa denemeye kalkmayın. Sürekli harita üzerinde hareket ettikçe resim yüklemesi sonucu küçümsenmeyecek şekilde veri alışverişi oluyor. Bu benim kullandığım Google Maps. Buyurun size gerçek indirme adresi. Linke telefondan bağlanarak indirin. Buradan;
Yoksa google benim bildiğimden farklı bir uygulamamı çıkardı?
UYARI: Google Maps başlıktaki gibi bir navigasyon programı değildir. Navigasyon uydu ile etkileşimli olarak size bulunduğunuz noktayı sesli olarak söyleyebilen ve sizin gittiğiniz nokta ile başlangıç noktasını seçebileceğiniz yolculuk esnasında önemli noktalarda sizi uyaran bir üst sistemler bütünüdür.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim konumun üstüne neden konu açıyorsun ayrı konu açsaydın ya :@
bu o mu bilmiyorum ama deneyemedim de telefon serviste ama güzel bir uygulama

Da®kness

Da®kness

Üye
Konunun üzerine konu açmak gibi bir derdim yok. Sen konu açtıysan insanlar konuya gelir ve yorumlarını, görüşlerini paylaşır kardeşim. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Gel seninle kardeş olalım. Barış anlaşması :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konunun üzerine konu açmak gibi bir derdim yok. Sen konu açtıysan insanlar konuya gelir ve yorumlarını, görüşlerini paylaşır kardeşim. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Gel seninle kardeş olalım. Barış anlaşması :)

okey ...:) önemli değil yaa boşver ...:oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt