google earth belle?

Sponsorlu Bağlantılar

necati45

Üye
    Konu Sahibi
google earth belle?
arkadaşımın telefonunda gördüm bulunduğun yeri google earth gibi gösteriyor yani uydudan çekilme fotoğraf gibi.c6-01 belle'ye uygun program var mı?forumda N8 google maps var kurdum fakat program atıyor.lütfen yardım ediniz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
widgetlarda var istediğin widget yalnız telefonu hacklemen lazım

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]tel hack'li zaten acaba hangi widget .[/SIZE][/COLOR]

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşımın telefonunda gördüm bulunduğun yeri google earth gibi gösteriyor yani uydudan çekilme fotoğraf gibi.c6-01 belle'ye uygun program var mı?forumda n8 google maps var kurdum fakat program atıyor.lütfen yardım ediniz
google mapsi wlan vaçikken ( wlan bağli olmasina gerek yok. ) denerseniz sorun ortadan kalkar. Böylece mobil veriyi kkullanarak google maps kullanabiliriniz.

haggar73

haggar73

Üye

google mapsi wlan vaçikken ( wlan bağli olmasina gerek yok. ) denerseniz sorun ortadan kalkar. Böylece mobil veriyi kkullanarak google maps kullanabiliriniz.

kardeşim çok sağol. Ya ben google maps'i kaldırmıştım. Heralde bellede çalışmıyor, uyumlu değil diye düşünüyordum. Senin sebebinle yeniden kurdum. Tekrar teşekkürler

newgamer

Üye
nokia suiti takıp haritaların 150 küsür mb lık güncellemesini telefona indir çevrimdışı olarak mobil veriye gerek kalmadan haritaları kullan, google maps gibi zaten!

MOKIA

MOKIA

Üye

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Vallahi allah razı olsun bende kaldırdım tekrar geri yükledim. Wife açık yapınca bağlanıyor. Sorun yok bende c6 01 kullanıyorum. Nokia maps 5 para etmez hiç iyi deği net göstermiyor. Google maps bu işi çözmüş. Nokia nin kendi haritası iyi değil.

achambo

achambo

Üye
arkadaşımın telefonunda gördüm bulunduğun yeri google earth gibi gösteriyor yani uydudan çekilme fotoğraf gibi.c6-01 belle'ye uygun program var mı?forumda N8 google maps var kurdum fakat program atıyor.lütfen yardım ediniz

nokia haritalarda uyduyu seçip interneti çevrimiçi yaparsan uydu görüntüsünü yüklüyor

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Burdaki linke bir bakın :

Takipçi Satın Al

Üst Alt