Google Chrome Sürekli Gizli Mod Kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Chrome Sürekli Gizli Mod Kullanma
Artan internet trafiği ile beraber paralel olarak zararlı yazılımların sayısı da gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu sebeple internet üzerinde gezinti yaparken veya dosya indirirken çok dikkat etmeniz gerekiyor. İnternet sitelerinden dosya indirmenize gerek kalmadan birçok zararlı site size zorla dosyayı indirtiyor ve arka planda sizin aktivitelerinizi izlemeye başlıyor.

Bu gibi durumları yaşamak istemeyen birçok kullanıcı Tor Browser gibi gizliliğe ve güvenliğe önem veren internet tarayıcısı uygulamalarını veya VPN servislerini kullanarak internete bağlanıyorlar. Çok faydası olmasa da milyonlarca kişi tarafından kullanılan gizli mod özelliği de sizin arkada iz bırakmadan internet sitelerinde gezinti yapmanızı sağlıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer sizde sürekli gizli mod kullanmak istiyorsanız ve tarayıcıyı her açtığınızda tekrar tekrar gizli modu açmaktan yorulduysanız aşağıda yer alan basit yöntem sayesinde tarayıcılarda sürekli gizli mod kullanabilirsiniz. Google Chrome sürekli gizli mod kullanmak için tarayıcının simgesine sağ tıklayın ve özellikler menüsüne girin. Hedef kısmının en sonuna bir boşluk bırakın ve -incognito komutunu ekleyin. Bu sayede tarayıcı her açıldığında gizli mod ile açılacaktır.

Mozilla Firefox sürekli gizli mod açmak için tarayıcının simgesine sağ tıklayın ve özellikler menüsüne girin. Bu sefer hedef kısmının en sonuna bir boşluk bırakarak -private kodunu ekleyin ve onaylayın. Bu sayede Firefox tarayıcısı da sürekli olarak gizli mod ile açılacaktır.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
407
ANIL
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
660
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
335
Buğra


Üst Alt