technogamer2345
Üye
8 gb ram chrome kullanırsa diğer programlar neyi kullanacakGoogle Chrome'un minimum sistem gereksinimleri: intel core i5, 8 GB ram...
8gb kullanıyor dememiş 8den az ramin varsa diğer uygulamalarda filan kasabilir demiş ama bence doğru değil ddr2 4gb ramle cayır cayır kullanan adam gördüm8 gb ram chrome kullanırsa diğer programlar neyi kullanacakopera 32 bit çalışan bir tarayıcı ve kendi reklam engelleme eklentisini kullanıyor az kaynak tüketimi bundan kaynaklanabilir.Adobe flash player tarzı yan uygulamaları kapatın
minimum sitem gereksinimi 8 gb dediği için öyle dedim...8gb kullanıyor dememiş 8den az ramin varsa diğer uygulamalarda filan kasabilir demiş
minimum o kadar kullanması imkansızminimum sitem gereksinimi 8 gb dediği için öyle dedim...
4 gb ram günlük işlemler için yeterlidir aslında.Chromebooklarda bile 4 gb ram var demekki yeterli oluyor
Bende onu diyorum işte minimum 8 gbminimum o kadar kullanması imkansız
Ben DDR3 4GB Ram kullanıyorum niye dediğin cayır cayır olmuyor?8gb kullanıyor dememiş 8den az ramin varsa diğer uygulamalarda filan kasabilir demiş ama bence doğru değil ddr2 4gb ramle cayır cayır kullanan adam gördüm
format at pcye virüs filan girmiştir dediğim gibi adam tarihi sistemle çok ta rahat kullanıyordu baya da sekme açık tutuyorduBen DDR3 4GB Ram kullanıyorum niye dediğin cayır cayır olmuyor?
Sanki format atmadım mı sanıyorsun? Formatlar yüzünden bir de hatalar çıkıyor ortaya. Bir de sürücüleri yüklemek ve de yükleyememek o da ayrı bir dert.format at pcye virüs filan girmiştir dediğim gibi adam tarihi sistemle çok ta rahat kullanıyordu baya da sekme açık tutuyordu
format yüzünden başka hatalar da çıkıyorsa sorun kesinlikle senin cihazdaSanki format atmadım mı sanıyorsun? Formatlar yüzünden bir de hatalar çıkıyor ortaya. Bir de sürücüleri yüklemek ve de yükleyememek o da ayrı bir dert.
Eski yazılıma ait kalıntılarda buna sebebiyet verebilir. Portable versiyonunu kurup denemenizi öneririm.Bu yeni Chrome dandik galiba. Kendi kendine bir şeyler kurcalıyor. Mesela; sayfayı geri alacağım komple geri alıyor. Mouse ile bağlantı tıklıyorum, tek tıkladığım zaman çift tıklıyor. Haritada sayfayı büyütmediğim halde o kendi büyütüyor.
Çoklu işlem sistemini kapatmayı deneyin yabancı makalenin çevirisi belki işine yararSon güncellemeyle bir kaç gündür çok kasmaya başladı bilgisayar.
Uygulama yok zaten. 3 eklenti haricinde başka eklenti yok. Onların haricinde başka çözüm bulamadım.Çoklu işlem sistemini kapatmayı deneyin yabancı makalenin çevirisi belki işine yararLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çeviriye baktınız mı belki işinize yarar. Mozillanın Kasımda yeni sürümü çıkacak umarın birçok kişinin sorununu çözerler.Uygulama yok zaten. 3 eklenti haricinde başka eklenti yok. Onların haricinde başka çözüm bulamadım.
Mozilla habire güncelleme yapıyor ama faydası yok.Çeviriye baktınız mı belki işinize yarar. Mozillanın Kasımda yeni sürümü çıkacak umarın birçok kişinin sorununu çözerler.
Aynı özellik mozillayada geldi. Güncellemeyi kapatabilirsin boş vakitte yapın güncellemeyi zaten ayda 1-2 defa güncelleniyor.Mozilla habire güncelleme yapıyor ama faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?