Google, Android Youtube uygulamasını güncelledi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google, dünyanın en büyük video portalı olan Youtube‘nin sahibi. Masaüstü segmentte web tarayıcı üzerinden kolaylıkla ulaşılabilen Youtube mobil platformda ise akıllı telefon ve tabletler için özel olarak geliştirilmiş uygulamalar üzerinden karşımıza geliyor.

Google, bir çok platform için Youtube uygulaması sunuyor. Bunlar arasında Android ve iOS başı çekerken geçtiğimiz günlerde Windows Phone için Youtube uygulaması Microsoft tarafından yayınlanmış, ancak kısa bir süre sonra hatırlanacağı üzere Google tarafından engellenmişti.

Yeni güncellemelerle Youtube uygulamasına yeni görünüm ve özellikler kazandırmayı ihmal etmeyen Google, Youtube Android uygulamasını güncelledi. Güncelleme ile birlikte yeni özellikler, kullanıcı dostu yeni arayüz geliyor.

Android için büyük bir güncelleme sunan Google‘ın yeniden tasarlanmış olan uygulaması çoklu-pencere özelliği kazanıyor. Ayrıca güncelleme ile yeni uygulama simgesi de geliyor.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk

tapatalk

tapatalk

Üye
mükemmel bişey olmuş bende ilk önce xda da gördüm dedim anıl boş durmaz girdim foruma paylaşmışsın :tşk:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aslında Apple YouTube Konusunda Android'in Gerisinde +1 :oke: Haber İçin Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Kerim.

Kerim.

Üye
surumu ne bunun?

tapatalk

tapatalk

Üye

Resim benden beyler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guzel olmus. tek rahatsiz eden bisey arayinca cikan listede asagi yukari yaparken guzel hareket etmiyor. esikiden yan yatip izlerken sikinti cekiyodum arik sensore gore donmuyor ekran benim icin iyi oldu. yorumlara oy verme de olsaydi keske

Anil-D

Anil-D

Üye
bu guzeldir

skylinegti

skylinegti

Üye
yeni güncelleme çok iyi olmuş...

enterneoll

enterneoll

Üye
çok iyi olmuş bazı platformlarda youtube bile yok :D