Google Android 4.2.2 göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yazılım devi Google tarafından geliştirilen Android‘in 2012 yılı içerisinde yayınlanan 4.1 Jelly Bean versiyonunun ardından Android 4.1.2 ve yine Android‘in son güncellemesi 4.2 piyasaya sunulmuştu.

Şu sıralar Google, yeni işletim sisteminin yeni bir haberi ile gündemde yer almakta. Gelen bu haberde Android 4.2 sürümünün bir alt versiyonu olan 4.2.2 işletim sisteminin ortaya çıktığı bilgisi verilmekte. Brezilya‘da faaliyet gösteren Adrenaline adlı bir sitede 4.2.2 güncellemesine ait görüntüler internet ortamına sızdı.

LG Nexus 4 modelinin Lowyat.net adlı sitede inceleme yapılması amacıyla gönderimi sırasında görüntülenen 4.2.2‘nin Google cephesinden henüz resmi bir açıklaması yapılmış değil. Yakın zaman içerisinde diğer Nexus modelleri olan, Nexus 7, Nexus 10 ve Galaxy Nexus 10 için de yayınlanabileceği tahmin edilmekte. Bakalım Google‘ın bu yeni Android sürümü ile ilgili açıklamaları ne zaman kamu oyunda yer alacak!

PriZm

PriZm

Üye
Changelog? :D

Değişmeler neler yani :D

erhank98

erhank98

Üye
Biz 4.0.4 kullanalım adamlar 4.2.2 çıkarsın :aha:

aşikar53

aşikar53

Üye
hiç sorma :angry:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
acaba bu cynogenmod 10.1 mi eklenir yoksa ayrı bir cm sürümümü çıkar :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Adamın Şevkini Kırıyor Bu Adroid+:tşk:

Ali58_58

Ali58_58

Üye

CyanogenMod 10.2 olacak bu
:good:
hocam bize daha cm 10.1 çıkmadı ama kernel gelse eminim 1 en fazla 2 ayda stable sürüme geçer buda çabuk ilerler diye düşünüyorum çünkü baştan yazmıyorlar heralde

- - - Eklendi - - -

herşeyi

PriZm

PriZm

Üye
hocam bize daha cm 10.1 çıkmadı ama kernel gelse eminim 1 en fazla 2 ayda stable sürüme geçer buda çabuk ilerler diye düşünüyorum çünkü baştan yazmıyorlar heralde

- - - Eklendi - - -

herşeyi

hayır baştan yazmaya gerek yok.çünkü zaten çoğu özellik hemen önceki sürümden ekleniyor.ve hatasız oluyor.

bende şimdilik cm10.1 den cm10 a döndüm oyunlardaki performansı özlemişim ya :D birde swap yapamıyordum cm10.1 de multitaskıda özlemişim :D

MücahitTokgöz

hayır baştan yazmaya gerek yok.çünkü zaten çoğu özellik hemen önceki sürümden ekleniyor.ve hatasız oluyor.

bende şimdilik cm10.1 den cm10 a döndüm oyunlardaki performansı özlemişim ya :D birde swap yapamıyordum cm10.1 de multitaskıda özlemişim :D

dedim sana cm10 da oyun perfonmansi daha iyi diye :D hatta kameradada cm10 kat kat daha iyi fotograflar cektim karşilaştirdim 10.1 kamerada da oyundada iyi degil onun disindakilere sozum yok :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Samsung galaxy Nexus a da gelir mi acaba ? :)

PriZm

PriZm

Üye
dedim sana cm10 da oyun perfonmansi daha iyi diye :D hatta kameradada cm10 kat kat daha iyi fotograflar cektim karşilaştirdim 10.1 kamerada da oyundada iyi degil onun disindakilere sozum yok :D

Yok kamera bende çok daha iyi :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu an 4.1.1 geldi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt