Gooapple v6 retina ekran 450 Tl sadece 2 günlük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali601

ali601

Üye
    Konu Sahibi
Gooapple v6 retina ekran 450 Tl sadece 2 günlük
ORJİNALİNDEN TEK FARKI İŞLETİM SİSTEMİDİR.ODA ANDROİDDİR.
öncelikle orjinal değil.gooapple v5 yada v6 diye aratın nasıl bişey oldugunu anlarsınız. Arkadaşlar yeni aldım.Fakat bana iphone 4 geldiği için satıyorum.575 Tl ye aldım.450'ye bırakıyorum.kesinlikle pazarlık yoktur.daha 2 gün önce aldım.artık mat film artı beyaz kap aldım.alıcı arkadaşa msnde gösterilir.multi touch.dır.iki parmakla büyütüp küçültme vardır.telefonun açılması kapanması herşeyi aynıdır.
çakma çin mallarıyla karşılastırmayın.androiddir.sanırım android 4.pek anlamam bu işlerden.
app store ' /google playden dilediğiniz oyun uygulama indirebilirsiniz.sıfırdır.daha 2 gün olmadı BÜTÜNsamimiyetimle söylüyorum.sıfırına boşuna 100-200TL fazla para verirsiniz.Piyasada fiyatı 750 ile 550 arasında değişir.
sim free dir.her hatla kullanılabilir.dıştan bakınca orjınalıyle hiç bir fark yoktur elması falan herseyi aynıdır.kasası ebatı herseyi aynıdır.retina ekrandır orjinaliye birebirdir.çok nettir.dokunmatıgı de sadece ete hassasdır tıpkı orjinali gibi.emin olun diğer ürünlerden çok farklı diğer replikalardan.java değil android gerçek android.malum sebeblerden iadesi yoktur.elektronik cihaz oldugu için.kutusu.usb kablosu.şarj aleti duruyor.herşeyi.sadece iğnesi yok oda o kadar önemli değil.yandan sim kartlıdır.8 gb hafızalıdır.mesaj atın günün her anı.cevap verilir.
android ve apple cihazlarla takas olur.pazarlık ve takas kesinlikle yoktur sadece dediğim ürünlerle vardırr.başka türlüsüne cevap vermiyorum.sadece 7 tl farkla ptt kapıda ödemeli kargo yollanır.kargo alıcıya aittir.
özellikler aşağıdadır.buda incelemesidir. youtube linki :

EKRAN
  • 3.5 ", 960 * 640 piksel 16.777.216 renk TFT
  • Retina dokunmatik(multi-touch)
  • Ekran görüntüsü yakalama
KASA RENGİ

Siyah

ÖN YÜKLÜ UYGULAMALAR

• Google Maps
  • Google Talk
  • Google Mail
  • Google Takvim
    Google Pazar
  • Pusula

BELLEK

• Dahili telefon depolama alanı: 512MB (200MB kadar ayrılmış hafıza)
  • RAM: 512 MB
  • Dahili Hafıza: 8 GB
BATARYA

• Pil: Dahili Li-on batarya, 1050mAh
  • Bekleme süresi: 120-150 saat
BOYUT

• Boyutlar: 115 × 58 × 9.3mm
  • Ağırlık: 145g

burakc1907

Üye
Kardeş telefonun menüsü tamamen türkçemi birde kamerası gerçekten 8mp mi dürüst olacağına eminim :)

GitarOgrencisi

Üye
Benim de birkaç sorum var sana nasıl ulaşırım? Almayı düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt