Gooapple hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
Gooapple hakkında
Merhaba arkadaşlar. Forumlarda gezerken gooapple 3g yi gördüm ve beğendim. Size sormak istediğim gooapple gerçek iphone boyutlarında mı ? Mesela myphone'un ekranı iphonedan daha küçük. Gooapplenin ekranı aynı büyüklükte mi ? Ve sizce almalı mıyım tavsiye edermisiniz ?

enaa_881

enaa_881

Üye
bildiğim kadarıyla telefon iphone la aynı boyutta telefonun temasıda iphone a benziyo hatta neredeyse birebir aynı çoğu kısmı
eğer bulabilirsen alabilirsin ama telefon bildiğim kadarıyla sadece çinde satılıyo.

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.

TheSandwich

Üye
gooapple bnde çok araştirdim sadece çinde satilmior türkiye dağıtım siteside var ama türkiyede hiç stook yok. özelliklerine gelirsek. çözünürlük iphone 4s ile aynı. 512ram var 600 yada 800 işlemcisi var. sitesini verim ama stok yok :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
biraz inceledim hiç fena cihaz değil fakat menüler arası geçişte kasmalar oluyor onun dışında cihaz gerçekten güzel..
gooapple bnde çok araştirdim sadece çinde satilmior türkiye dağıtım siteside var ama türkiyede hiç stook yok. özelliklerine gelirsek. çözünürlük iphone 4s ile aynı. 512ram var 600 yada 800 işlemcisi var. sitesini verim ama stok yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt