* Gönüllü olmak *

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
* Gönüllü olmak *
Gönüllü olarak calisan var mi aranizda? Kimsesiz cocuk yurtlarinda onca cocuk ilgi, sevgi bekliyor. Ve elbette maddi destege ihtiyaclari var. Aranizda bu konuyla ilgili olan varsa veya en azindan bir yurdun ismi yazabilirse cok sevinirim..

Eklemek istedigim: Belki bu konuyu düsünmemis olanlar vardir aranizda. Ben gönüllü calistigim zamanlarda kendimi cok iyi, cok huzurlu hissediyordum. Biraz kendiniz icin, en cokta sevgi bekleyen cocuklar icin bence bir kere düsünün bu konuyu (düsünmemis olanlar icin). Bu elbette biraz zaman alici ve islerden dolayi da her biraz zor olabiliyor. Ama en azindan belli araliklarla gidip cok kücük seylerle örnegin kücük bir oyuncak veya bir pasta alip ziyarete giderseniz bile bu cocuklari mutlu etmis olursunuz. Ben hep cocuklar icin yazdim ama yaslilarimiz icinde gecerli elbette bu yazdiklarim.

Gönül verip böyle kuruluslari destekleyen herkese tek tek tesekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: zibidi39, Tuba.Erva ve kol@j

kol@j

kol@j

Üye
bazı işler para getirir
bazıları sevap...

duyarlılığın için çok teşekkür ederim...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Önem verip, sadece okumakla kalmayip, yorum yaptiginiz icinde ben tesekkür ederim..

Perfect!

Üye
keşke herkes böyle düşüne bilse en azından destek verse kurumlara...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi

Perfect!

Üye
evet

zibidi39

zibidi39

Üye
kırklarelı dr.fuat umay cocuk esırgeme kurumuna hem bızzat hemde kurmus oldugum dernegın baskanı olarak dernek uyelerımzle 80 parcalık kıyafet yardımı yaptık ve gonullu olarak calısmalara katılıyoruz.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben lösevde gönüllüyümm.dedıgın gbı ayrı bır huzur verıyor bırseyler yapmak o minik kedıler ıcın :)

kol@j

kol@j

Üye
ben lösevde gönüllüyümm.dedıgın gbı ayrı bır huzur verıyor bırseyler yapmak o minik kedıler ıcın :)

keşke benimde imkanım olsaydı...

hakkaten memnun oldum... böyle duyarlı olduğun için...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
keşke benimde imkanım olsaydı...

hakkaten memnun oldum... böyle duyarlı olduğun için...
sadece ımkanlarla sınırlı değilki sitesını zıyaret edersen anlarsın cok bırsey ıstemıyor

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
sadece ımkanlarla sınırlı değilki sitesını zıyaret edersen anlarsın cok bırsey ıstemıyor

Evet aynen öyle. Herkes elinden geleni kadar yapmasi bile yeterli. Seni kutlarim Tuba_erva..

kırklarelı dr.fuat umay cocuk esırgeme kurumuna hem bızzat hemde kurmus oldugum dernegın baskanı olarak dernek uyelerımzle 80 parcalık kıyafet yardımı yaptık ve gonullu olarak calısmalara katılıyoruz

Sizi ve diger dernek üyelerini kutlarim...Paylastiginiz icin tesekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
umarım herkes duyarlı olur
bu tür konuları güncel tutmak gerek bırılerıne de vesile oluruz belki bu sayede
Evet aynen öyle. Herkes elinden geleni kadar yapmasi bile yeterli. Seni kutlarim Tuba_erva..

Sizi ve diger dernek üyelerini kutlarim...Paylastiginiz icin tesekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt