DiaBLoS Admin İyiyim kardeşim . Cumadan geldim . Son derece rahat ve ferahım çok şükür ? Sen nasılsın ? Allah kabul etsin .
İyiyim kardeşim . Cumadan geldim . Son derece rahat ve ferahım çok şükür ? Sen nasılsın ? Allah kabul etsin .
-YARINIYOK- Üye Aziz™;2205363' Alıntı: eline sağlık Nadide bu arada gidiyormusun .. Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin Valla Azizcim , Cuma günlerini oldukça çok severim . Tadını çıkarıyorum dolayısıyla . Sen napıyorsun .?
Valla Azizcim , Cuma günlerini oldukça çok severim . Tadını çıkarıyorum dolayısıyla . Sen napıyorsun .?
-YARINIYOK- Üye Aziz™;2205404' Alıntı: o zaman görüşürüz Nadide.. Genişletmek için tıkla ... sadece şimdilik değil gidişim
Aziz™;2205404' Alıntı: o zaman görüşürüz Nadide.. Genişletmek için tıkla ... sadece şimdilik değil gidişim
Aziz™ Üye sağolasın abim benim Şükriye tutkun-gücüm yetene kadarbunuda benim için dinle abim kalp yarası olan herkese benden gelsin
sağolasın abim benim Şükriye tutkun-gücüm yetene kadarbunuda benim için dinle abim kalp yarası olan herkese benden gelsin
DiaBLoS Admin O şarkı da çok güzel . Teşekkürler kardeşim . Sağolasın . Ben fanatik doğuş hayranıyımdır . + Emrah ı da çok severim .
O şarkı da çok güzel . Teşekkürler kardeşim . Sağolasın . Ben fanatik doğuş hayranıyımdır . + Emrah ı da çok severim .
Aziz™ Üye ben onları pek dinlemem valla eskiden beri.ama güzel şarkıları var ikisininde gerçekten şarkılarıyla çok uyumlu oluyorlar
ben onları pek dinlemem valla eskiden beri.ama güzel şarkıları var ikisininde gerçekten şarkılarıyla çok uyumlu oluyorlar
DiaBLoS Admin Kesinlikle . Ben anlamsız , gereksiz şarkılar dinlemem . Dinlediğim , tüm şarkılar muhakkak bana hitap eden , kulağıma öyle gelir .
Kesinlikle . Ben anlamsız , gereksiz şarkılar dinlemem . Dinlediğim , tüm şarkılar muhakkak bana hitap eden , kulağıma öyle gelir .