Samsunspor Emekli Yönetici ne kusuru Aziz estağfurullah .. 10 numara olmuş gerçekten .. ben çıkıyorum Allah rahatlık versin sana ve diğer tüm site sakinlerine iyi geceleeerrr
ne kusuru Aziz estağfurullah .. 10 numara olmuş gerçekten .. ben çıkıyorum Allah rahatlık versin sana ve diğer tüm site sakinlerine iyi geceleeerrr
arslansem Üye DiaBLoS' Alıntı: Hocam , görüyorsun demi Semih i ? Sakatmış .. Pes de belki yenersin beni Genişletmek için tıkla ... Yalan mı söylüyoruz arkadaşım Pes garanti zaten yenilmez armadayım --------------- Ekleme --------------- Günaydıııııııııııııııııııın
DiaBLoS' Alıntı: Hocam , görüyorsun demi Semih i ? Sakatmış .. Pes de belki yenersin beni Genişletmek için tıkla ... Yalan mı söylüyoruz arkadaşım Pes garanti zaten yenilmez armadayım --------------- Ekleme --------------- Günaydıııııııııııııııııııın
-YARINIYOK- Üye ------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -----------------------------------------
------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -----------------------------------------