Gönüldaşların Mekanı..

Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız..Biz Galatasaraylıyız

Sarıııııııııııııııııııııı

huri$

Üye
allah yardimcin olsun semihim yaa calisin cocuklar ba$arilarinizi duymak isitiyorum herkonuda ba$arili olmali benim karde$lerim ....
ama halledersin sen yaa akilli birisin dilerim guzel sonuçlar aliirsin

1905

--------------- Ekleme ---------------

kırmızı

allah yardimcin olsun semihim yaa calisin cocuklar ba$arilarinizi duymak isitiyorum herkonuda ba$arili olmali benim karde$lerim ....
ama halledersin sen yaa akilli birisin dilerim guzel sonuçlar aliirsin

Teşekkür ederim biliyorum ablacım
Sağol ablam inşallah..

semih çabuk çabuk yaz fbli yokken 1908 yapalım

İdmandan daha çok tatil yapanlar ellerde bavullar bide kaçanlar nedense üzülen yine taraftar şimdi hesap verin bize çocuklar şampiyonluk gitti biz destekledik kupadan elendik CİMBOMBOM dedik sadece formayı armayı sevdik siz haketmediniz biz destekledik primler paralar... istemek kolay hiç olamadınız tırnağı kadar onun tek aşkıydı GALATASARAY seni çok özledik biz "METİN OKTAY" sakatim diyipte maça çıkmayan içinde CİMBOMBOM aşkı olmayan aldiği parayı çok duşuk bulan Formanın Hakkını Versenize Lan!! Maçtan sonra koşun discoya gidin yenilsekte sakın hiç uzulmeyın yeter artik daha zarar vermeyin Formayı cıkartın defolun gidin
Bu da futbolculara sitem aşkımız renklere sizlere değil

bu ne sinir semih

yaz semih yaz

Bu aralar üzüyorlar bizi takım sevdamız asla bitmeyecek ama bu ruhsuzlar ancak para almasını bilirler..sevdamız kişilere değil bizim neyse sayfayı geçtik normale dönelim

ablammmmmmmmmmm

semih 1907yi fenerli yokken atlatalım çabuk yaz

1907 ye yetişemeyecem Nadide 15 dakikaya çıkarım sınavım var

semih gebertcem seni

son bir sayfa kaldı akıllım bitecek işte 10 mesaj demek 1 sayfa

love prince gelsene bakma öyle

a.slem emre hoş geldin

emre çabuk çabuk yaz