Aziz™ Üye tamam abi teşekkür ederim.Ozan akşam saatlerinde ve gece geliyor sanırım.neyse abi bugün kimseden ses yok güven abi nadir abi mehmet abi halit anıl herkesin mi işi çıktı yahugerçi biz ikimiz yeteriz ama
tamam abi teşekkür ederim.Ozan akşam saatlerinde ve gece geliyor sanırım.neyse abi bugün kimseden ses yok güven abi nadir abi mehmet abi halit anıl herkesin mi işi çıktı yahugerçi biz ikimiz yeteriz ama
DiaBLoS Admin minoo' Alıntı: selam arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam . Hoşgeldin . Aziz™;2196364' Alıntı: buyur abi ikramım --------------- Ekleme --------------- selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Azizcim , haftalık dondurmamı bu ..
minoo' Alıntı: selam arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam . Hoşgeldin . Aziz™;2196364' Alıntı: buyur abi ikramım --------------- Ekleme --------------- selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Azizcim , haftalık dondurmamı bu ..
DiaBLoS Admin minoo' Alıntı: çeşme misali tmm sustum Genişletmek için tıkla ... Biraz açar mısın . Ben anlamadım ..
minoo' Alıntı: çeşme misali tmm sustum Genişletmek için tıkla ... Biraz açar mısın . Ben anlamadım ..