Samsunspor Emekli Yönetici Evet evet , burası yeni mekanımız Burcu Mehmet , bitirdin beni ya yemin olsun bittim
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi evet Burcu mekanımız burası...nasılsın? --------------- Ekleme --------------- GoDFaTHeR' Alıntı: http://www.maxicep.com/cep-telefonu...phone-3g-8gb-alacagim-292232.html#post1901190 yıkılmak isteyen girsin içeri Genişletmek için tıkla ... Hasan o konudan çekil..ciddi bir konu..
evet Burcu mekanımız burası...nasılsın? --------------- Ekleme --------------- GoDFaTHeR' Alıntı: http://www.maxicep.com/cep-telefonu...phone-3g-8gb-alacagim-292232.html#post1901190 yıkılmak isteyen girsin içeri Genişletmek için tıkla ... Hasan o konudan çekil..ciddi bir konu..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Candy' Alıntı: Hoşbulduk , kimler öğretmen? Genişletmek için tıkla ... ben öğretmenim Burcu... --------------- Ekleme --------------- 01.01.2010 21:41:18 - Link AlfonzoFaruk bakalım durumu ne olacak abi hersey icin tekrar sagol ama bu seni konularda rahat bırakacagım anlamına gelmez ziyaretçi mesajı bakın yaa... resmen millet peşime takıldı yaaa..Allah Allah..
Candy' Alıntı: Hoşbulduk , kimler öğretmen? Genişletmek için tıkla ... ben öğretmenim Burcu... --------------- Ekleme --------------- 01.01.2010 21:41:18 - Link AlfonzoFaruk bakalım durumu ne olacak abi hersey icin tekrar sagol ama bu seni konularda rahat bırakacagım anlamına gelmez ziyaretçi mesajı bakın yaa... resmen millet peşime takıldı yaaa..Allah Allah..
Samsunspor Emekli Yönetici Vay vay vay Fransa çıkışlı 650 haa , Hasan çekil aradan ya da zarf at süper ben gördüm vs... Hocam bu arada egoşayzırlı mı
Vay vay vay Fransa çıkışlı 650 haa , Hasan çekil aradan ya da zarf at süper ben gördüm vs... Hocam bu arada egoşayzırlı mı
Godfather Üye nadir3391' Alıntı: evet Burcu mekanımız burası...nasılsın? --------------- Ekleme --------------- Hasan o konudan çekil..ciddi bir konu.. Genişletmek için tıkla ... sat bana abi sat benim telefon üstüne 300 tl koyuyum nasıl ama ? benim telefon 3 aylık çiziği yok daha
nadir3391' Alıntı: evet Burcu mekanımız burası...nasılsın? --------------- Ekleme --------------- Hasan o konudan çekil..ciddi bir konu.. Genişletmek için tıkla ... sat bana abi sat benim telefon üstüne 300 tl koyuyum nasıl ama ? benim telefon 3 aylık çiziği yok daha
Godfather Üye Samsunspor' Alıntı: Vay vay vay Fransa çıkışlı 650 haa , Hasan çekil aradan ya da zarf at süper ben gördüm vs... Hocam bu arada egoşayzırlı mı Genişletmek için tıkla ... gönüldaşım güven abi öldürdün ne yaptın ya yere yattım kalktım 2 defa allahım
Samsunspor' Alıntı: Vay vay vay Fransa çıkışlı 650 haa , Hasan çekil aradan ya da zarf at süper ben gördüm vs... Hocam bu arada egoşayzırlı mı Genişletmek için tıkla ... gönüldaşım güven abi öldürdün ne yaptın ya yere yattım kalktım 2 defa allahım
Mehmet Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: sat bana abi sat benim telefon üstüne 300 tl koyuyum nasıl ama ? benim telefon 3 aylık çiziği yok daha Genişletmek için tıkla ... Hasan işi kaptı
GoDFaTHeR' Alıntı: sat bana abi sat benim telefon üstüne 300 tl koyuyum nasıl ama ? benim telefon 3 aylık çiziği yok daha Genişletmek için tıkla ... Hasan işi kaptı
Samsunspor Emekli Yönetici Avlanmaz Kaç Hoca Kaç ... Abi bu arada Alfonzo ile tüm gün yazışmışsın , ama şuna koptum ya .. Arkadaş ne demiş bakın suan ewin icinde deil ama camların yanında cekio
Avlanmaz Kaç Hoca Kaç ... Abi bu arada Alfonzo ile tüm gün yazışmışsın , ama şuna koptum ya .. Arkadaş ne demiş bakın suan ewin icinde deil ama camların yanında cekio
Godfather Üye Samsunspor' Alıntı: Avlanmaz Kaç Hoca Kaç ... Abi bu arada Alfonzo ile tüm gün yazışmışsın , ama şuna koptum ya .. Arkadaş ne demiş bakın suan ewin icinde deil ama camların yanında cekio Genişletmek için tıkla ... ney çekiyomuş onu merak ettim
Samsunspor' Alıntı: Avlanmaz Kaç Hoca Kaç ... Abi bu arada Alfonzo ile tüm gün yazışmışsın , ama şuna koptum ya .. Arkadaş ne demiş bakın suan ewin icinde deil ama camların yanında cekio Genişletmek için tıkla ... ney çekiyomuş onu merak ettim
Samsunspor Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: gönüldaşım güven abi öldürdün ne yaptın ya yere yattım kalktım 2 defa allahım Genişletmek için tıkla ... Hasanım 3 gündür kalkamıyoruz yerden , ooff Allah ' ım offf
GoDFaTHeR' Alıntı: gönüldaşım güven abi öldürdün ne yaptın ya yere yattım kalktım 2 defa allahım Genişletmek için tıkla ... Hasanım 3 gündür kalkamıyoruz yerden , ooff Allah ' ım offf
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Avlanmaz Kaç Hoca Kaç ... Abi bu arada Alfonzo ile tüm gün yazışmışsın , ama şuna koptum ya .. Arkadaş ne demiş bakın suan ewin icinde deil ama camların yanında cekio Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor' Alıntı: Avlanmaz Kaç Hoca Kaç ... Abi bu arada Alfonzo ile tüm gün yazışmışsın , ama şuna koptum ya .. Arkadaş ne demiş bakın suan ewin icinde deil ama camların yanında cekio Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor Emekli Yönetici nadir3391' Alıntı: onuda mı yakaladın Güven... Genişletmek için tıkla ... Maalesef Nadir maalesef ,, görmez olaydım yaa
nadir3391' Alıntı: onuda mı yakaladın Güven... Genişletmek için tıkla ... Maalesef Nadir maalesef ,, görmez olaydım yaa
Godfather Üye Samsunspor' Alıntı: Hasanım 3 gündür kalkamıyoruz yerden , ooff Allah ' ım offf Genişletmek için tıkla ... gönüldaş güven abim bi ara detaylı anlatta bende iyice yıkılabileyim
Samsunspor' Alıntı: Hasanım 3 gündür kalkamıyoruz yerden , ooff Allah ' ım offf Genişletmek için tıkla ... gönüldaş güven abim bi ara detaylı anlatta bende iyice yıkılabileyim