Anıl Umut Emekli Yönetici Aleyküm selam,hoşgeldin Gittim geldim biraz ondan yoktum .. Bilgisayarın kasasından bi kamyon toz çıktı fanını felan temizledim.nasıl çalışıyormuş yahu o kadar tozla.Bir an düşündüm 1 kilo toz yuttuğumuMaşallahı varmış benim pc nin
Aleyküm selam,hoşgeldin Gittim geldim biraz ondan yoktum .. Bilgisayarın kasasından bi kamyon toz çıktı fanını felan temizledim.nasıl çalışıyormuş yahu o kadar tozla.Bir an düşündüm 1 kilo toz yuttuğumuMaşallahı varmış benim pc nin
haltie Üye sahin06, cccvvbnm, serkankay, arslansem, zapena, tiger06 naptım ben benim laptopdanda çıktı 5 kilo toz hafta sonu temizlettim
sahin06, cccvvbnm, serkankay, arslansem, zapena, tiger06 naptım ben benim laptopdanda çıktı 5 kilo toz hafta sonu temizlettim
arslansem Üye Selam vermedim ki..S.A. yani Semih Arslan yazdım..Kısa çaplı 1 Nisan şakası olsun bu da
arslansem Üye Bilmem bi kere futbol konusu açıldı.Kendi konusu olduğu için yazmayın demişti ben de küstüm gittim daha gelmedim
Bilmem bi kere futbol konusu açıldı.Kendi konusu olduğu için yazmayın demişti ben de küstüm gittim daha gelmedim
haltie Üye http://www.maxicep.com/web-tasarim-...z-icin-userbar-arsivi-333185.html#post2197642 yüzlerce userbar