haltie Üye forduma bindirdim güzelleri, çözemem kpssde sözelleri fordumun kara lastiği, haltie milenyumun üyesi, gitttim fordumla pikniğe, erolun gözleri açık gidecek ayın üyesi seçilmedi diye. reklam.: ford şampiyonlar ligi resmi sponsoru fallow meeee fordun reklama ihtiyacı yok, ayın üyesi seçildim aynı zamanda oldum mod araba alıca ford yazacak üstünde, oynarım kına gecesinde düğünde fordun motoru kaynatmaz su, çarşı bu alemin en kral korosu nabbbbberrrrrrrrrrrrrrrrrrr
forduma bindirdim güzelleri, çözemem kpssde sözelleri fordumun kara lastiği, haltie milenyumun üyesi, gitttim fordumla pikniğe, erolun gözleri açık gidecek ayın üyesi seçilmedi diye. reklam.: ford şampiyonlar ligi resmi sponsoru fallow meeee fordun reklama ihtiyacı yok, ayın üyesi seçildim aynı zamanda oldum mod araba alıca ford yazacak üstünde, oynarım kına gecesinde düğünde fordun motoru kaynatmaz su, çarşı bu alemin en kral korosu nabbbbberrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haltie Üye İntifada' Alıntı: vay erol şair gibi konuştun damara devam adanaya selam Genişletmek için tıkla ... levent avatar hoşgeldin kardeşim fordumu yakaladım kementle, maxicepi seviyorum erolla leventle
İntifada' Alıntı: vay erol şair gibi konuştun damara devam adanaya selam Genişletmek için tıkla ... levent avatar hoşgeldin kardeşim fordumu yakaladım kementle, maxicepi seviyorum erolla leventle
tragedie Emekli Yönetici halit yabancısıyız bu konuların bu ayrı bir yetenek ister o yüzden konuşşam tesiri yok sussam gönül razı değil (fuzuli)
halit yabancısıyız bu konuların bu ayrı bir yetenek ister o yüzden konuşşam tesiri yok sussam gönül razı değil (fuzuli)
haltie Üye bu gece dinledim tina karol, öptüm kardeşim iyi geceler erol filmlerin sonunda yazar the end, böyle yetenek bir işe yaramaz levent
bu gece dinledim tina karol, öptüm kardeşim iyi geceler erol filmlerin sonunda yazar the end, böyle yetenek bir işe yaramaz levent
tragedie Emekli Yönetici halit ne oluyor yav bende zaten sizin yeteneğinizden etkilendiğim için bir daha şiir okumam dedim