Aksi Üye memnun oldum mert [= ımm abıı demek . Yaslarınızda alayım hazır bu konuya degınmısken ona gore hıtap edıcem sensizlik32 sen neden kımlık bılgılerını benle paylasmıosun bakııımmm
memnun oldum mert [= ımm abıı demek . Yaslarınızda alayım hazır bu konuya degınmısken ona gore hıtap edıcem sensizlik32 sen neden kımlık bılgılerını benle paylasmıosun bakııımmm
Aksi Üye oo hade baakalm yenı yasın hayırlı ugurlu olsun sımdıden ama daha war bence beklemeyı bırak
Aziz™ Üye |» Asi_KIZ «|' Alıntı: sensizlik32 sen neden kımlık bılgılerını benle paylasmıosun bakııımmm Genişletmek için tıkla ... tc kimlik numaramdanmı başlayayım cilt numarasındanmı
|» Asi_KIZ «|' Alıntı: sensizlik32 sen neden kımlık bılgılerını benle paylasmıosun bakııımmm Genişletmek için tıkla ... tc kimlik numaramdanmı başlayayım cilt numarasındanmı
Aziz™ Üye bilmem abi kız kimlik bilgilerimi istiyordu beni merak ediyor galiba bende merakını gidereyim dedimdur yuvarlanıyorduk değilmi
bilmem abi kız kimlik bilgilerimi istiyordu beni merak ediyor galiba bende merakını gidereyim dedimdur yuvarlanıyorduk değilmi