Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Allah'a şükür Azizim biraz yorgun ve uykusuzum erken yatacağım..sen nasılsın?
Aziz™ Üye merhaba asi kız hoşgeldin şükür bende iyiyim Nadir abim sağol.yorgunluk ve uykusuzluk oldumu hal kalmıyor insanda ben olsam hemen yatardım ama aklım burda kalırdı
merhaba asi kız hoşgeldin şükür bende iyiyim Nadir abim sağol.yorgunluk ve uykusuzluk oldumu hal kalmıyor insanda ben olsam hemen yatardım ama aklım burda kalırdı
Aziz™ Üye teşekkürler yunuscum nasılsın --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: evet o yüzden yatamıyom..birde yatsıyı bekliyom.. Genişletmek için tıkla ... biraz yuvarlanalım başımız dönsün uykun gelir abi
teşekkürler yunuscum nasılsın --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: evet o yüzden yatamıyom..birde yatsıyı bekliyom.. Genişletmek için tıkla ... biraz yuvarlanalım başımız dönsün uykun gelir abi
izmirligenc Üye sukur sukur yatsida saatler ilerledi ya gec saatte kiliniyor aman aziz dur basim agrio zaten yuvarlama simdi valla bi baslasam bidaha zor duruyorum
sukur sukur yatsida saatler ilerledi ya gec saatte kiliniyor aman aziz dur basim agrio zaten yuvarlama simdi valla bi baslasam bidaha zor duruyorum
Aksi Üye yok spor / futbol ılgı alanımdır. helekı konu gs ıse akan sular durur Sıbel ben . ama bende sızın ısmınızı bılmıorum (: sız kımsınız
yok spor / futbol ılgı alanımdır. helekı konu gs ıse akan sular durur Sıbel ben . ama bende sızın ısmınızı bılmıorum (: sız kımsınız
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sağol Azizim..sende bu aralar baya ünlü oldun..benim kadar olmasa da..