yunuscum bunlar nero 'yu indirebileceğin link toplam 130 mb falan.linkler sağlam.diğer sorunu biraz daha araştırayım.cd'siz formatta yapılıyor uyarmı sana
yok kardeşim olarak aldım.değilse küfürü basarım onlara
şimdi yunuscum cd'siz format atmayı araştırdım.şu sonuçlar çıktı diyorlarki bilgisayarı yeniden başlatın tam yeniden başlatılıyor yazısı çıktığında sürekli olarak ctrl ve f11 tuşlarına basacakmışız doğru şekilde yaptığımızda karşımıza recovery çıkıyormuş işte birkaç işlemden sonra bilgisayar kendine format atıyor.%100 denemiş valla.ama şunu unutmayın dediler bilgisayardaki ne dosya varsa komple siliniyor normalde bir disk kalıyorya bunda oda kalmıyor haberin olsun
aziz nero icin tesekkurler yarin indirip bakacam
cd olayina gelinde sistem geri yukleme recovery ile isim yok ben yeniden kurcam pc suan vista ben win 7 yukliycem fakat direk vistanin ustune kurulum yapmiyor oyuzden oonce xp ile formatlayip tekrar win 7 kurcam
neyse ilgine tesk ederim.
rica ederim yunuscum kusura bakma ya şu sorununuda halletseydik sevinirdim ama piyasada format cd'leri dvd şeklinde var onlarında boyutu çok yüksek.o yüzden elimden birşey gelmiyor kardeşim kusura bakma