DiaBLoS Admin Vallahi çok şükür be Yunus . Şu anlık bir aksilik yok . Olmaz da inşallah . Cumartesi günlerini çok seviyorum yahu ..
Vallahi çok şükür be Yunus . Şu anlık bir aksilik yok . Olmaz da inşallah . Cumartesi günlerini çok seviyorum yahu ..
DiaBLoS Admin Mehmet' Alıntı: Hoşgeldin Ali nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum Mehmet abi . İyiyim .. İddaa da tutarsa daha iyi olacağım . 2 maç kaldı .. Sen nasılsın ? izmirligenc' Alıntı: Allah iyilik versin mehmet abi hos geldin. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Yunus . Sağolasın . Cümlemize .
Mehmet' Alıntı: Hoşgeldin Ali nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum Mehmet abi . İyiyim .. İddaa da tutarsa daha iyi olacağım . 2 maç kaldı .. Sen nasılsın ? izmirligenc' Alıntı: Allah iyilik versin mehmet abi hos geldin. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Yunus . Sağolasın . Cümlemize .
-YARINIYOK- Üye galiba ben kafayı yedim bu gün pazartesi sanıyorum bunlar ne haftasonundan bahsediyor diyorum
Mehmet Emekli Yönetici Aleyküm selamlar hoşgeldiniz --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: galiba ben kafayı yedim bu gün pazartesi sanıyorum bunlar ne haftasonundan bahsediyor diyorum Genişletmek için tıkla ... Nadide kendindemisin
Aleyküm selamlar hoşgeldiniz --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: galiba ben kafayı yedim bu gün pazartesi sanıyorum bunlar ne haftasonundan bahsediyor diyorum Genişletmek için tıkla ... Nadide kendindemisin
DiaBLoS Admin Mehmet' Alıntı: Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini Genişletmek için tıkla ... Tamam inşallah .. minoo' Alıntı: selammm Genişletmek için tıkla ... A.selam hoşgeldin .. Revengeful' Alıntı: selammm Genişletmek için tıkla ... A.selam hoşgeldin . -YARINIYOK-' Alıntı: galiba ben kafayı yedim bu gün pazartesi sanıyorum bunlar ne haftasonundan bahsediyor diyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Nadide .. |» Asi_KIZ «|' Alıntı: selaaam genclık Genişletmek için tıkla ... A.selam genç ..
Mehmet' Alıntı: Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini Genişletmek için tıkla ... Tamam inşallah .. minoo' Alıntı: selammm Genişletmek için tıkla ... A.selam hoşgeldin .. Revengeful' Alıntı: selammm Genişletmek için tıkla ... A.selam hoşgeldin . -YARINIYOK-' Alıntı: galiba ben kafayı yedim bu gün pazartesi sanıyorum bunlar ne haftasonundan bahsediyor diyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Nadide .. |» Asi_KIZ «|' Alıntı: selaaam genclık Genişletmek için tıkla ... A.selam genç ..
-YARINIYOK- Üye canım bırak uğraşsınlar bu ara kafam dalgın kendimi toplarım 2 güne o zaman görsünler beni bunlar fırtına öncesi sessizlik
canım bırak uğraşsınlar bu ara kafam dalgın kendimi toplarım 2 güne o zaman görsünler beni bunlar fırtına öncesi sessizlik