Aziz™ Üye teşekkür ederim nadir abi sağol bende iyiyim.yorgunluğunmu var.dinlen istersen abi.biraz uzan
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Sağol Mehmet biraz yorgunluk var onun haricinde iyiyim şükür..sen nasılsın?
Mehmet Emekli Yönetici Ata geldi galiba --------------- Ekleme --------------- Halit de gizli veya Halit
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam ortak nasılsın Genişletmek için tıkla ... sensizlik32' Alıntı: aleyküm selam anıl hoşgeldin kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum iyiyim,inşallah sizde iyisinizdir Bu arada; Ata abi yok haltie İnşallah kızmaz
Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam ortak nasılsın Genişletmek için tıkla ... sensizlik32' Alıntı: aleyküm selam anıl hoşgeldin kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum iyiyim,inşallah sizde iyisinizdir Bu arada; Ata abi yok haltie İnşallah kızmaz
Mehmet Emekli Yönetici haltie' Alıntı: ben gizlimiyim abi arada çıkarıyorum şimdi tam konsantre değilim o yüzden Genişletmek için tıkla ... hadi çıkar inan hiç acımıyacak
haltie' Alıntı: ben gizlimiyim abi arada çıkarıyorum şimdi tam konsantre değilim o yüzden Genişletmek için tıkla ... hadi çıkar inan hiç acımıyacak