Mustafa Furkan Üye Selam Mert hoş geldin. Ben çıkıyorum. İnşallah olumlu bir neticeyle dönerim. İyi sohbetler...
minoo Üye heh qeldi hşqeldn qece kuşu --------------- Ekleme --------------- Mustafa Furkan' Alıntı: Selam Mert hoş geldin. Ben çıkıyorum. İnşallah olumlu bir neticeyle dönerim. İyi sohbetler... Genişletmek için tıkla ... inş..bekliyorz ii haberini.
heh qeldi hşqeldn qece kuşu --------------- Ekleme --------------- Mustafa Furkan' Alıntı: Selam Mert hoş geldin. Ben çıkıyorum. İnşallah olumlu bir neticeyle dönerim. İyi sohbetler... Genişletmek için tıkla ... inş..bekliyorz ii haberini.
Revengeful Emekli Yönetici Ben yoğunum işte tek serbest kaldığım zamanlar geceleri xD Daha tarih dönem ödevini hazırlayacam 22 sayfa yazı yazacam elle bu hafta 4 tanede sınav var offfffffffffffffffffffffffffff --------------- Ekleme --------------- hoşbulduk güven abi yarışma bitsin avatarı değiştiricem Nadideyi daha fazla kızdırmayak
Ben yoğunum işte tek serbest kaldığım zamanlar geceleri xD Daha tarih dönem ödevini hazırlayacam 22 sayfa yazı yazacam elle bu hafta 4 tanede sınav var offfffffffffffffffffffffffffff --------------- Ekleme --------------- hoşbulduk güven abi yarışma bitsin avatarı değiştiricem Nadideyi daha fazla kızdırmayak
Samsunspor Emekli Yönetici tamam Mert şmdi tlf.la girdm laptop yok, yarın genş genş oylarm .. Hadi Pınar yat uyu sen biraz. Yoksa fena çarpıyo insanı intrnt
tamam Mert şmdi tlf.la girdm laptop yok, yarın genş genş oylarm .. Hadi Pınar yat uyu sen biraz. Yoksa fena çarpıyo insanı intrnt
minoo Üye arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapıcam dha herkese ii sohbetler kndinize iyi bakın --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: tamam Mert şmdi tlf.la girdm laptop yok, yarın genş genş oylarm .. Hadi Pınar yat uyu sen biraz. Yoksa fena çarpıyo insanı intrnt Genişletmek için tıkla ... yk abi bn alışıqım etkilemez ama yemek yapcam evi toplicam falan
arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapıcam dha herkese ii sohbetler kndinize iyi bakın --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: tamam Mert şmdi tlf.la girdm laptop yok, yarın genş genş oylarm .. Hadi Pınar yat uyu sen biraz. Yoksa fena çarpıyo insanı intrnt Genişletmek için tıkla ... yk abi bn alışıqım etkilemez ama yemek yapcam evi toplicam falan