Mehmet Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Hoşbulduk abicm nasılsın ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Way Hasan abi nasılsın
GoDFaTHeR' Alıntı: Hoşbulduk abicm nasılsın ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Way Hasan abi nasılsın
Mehmet Emekli Yönetici haltie' Alıntı: iyilik seni sormalı Hasan mehmet abi güncellemeyi yaptın mı tekrar Genişletmek için tıkla ... yok Halit vazgeçtim
haltie' Alıntı: iyilik seni sormalı Hasan mehmet abi güncellemeyi yaptın mı tekrar Genişletmek için tıkla ... yok Halit vazgeçtim
Godfather Üye haltie' Alıntı: iyilik seni sormalı Hasan mehmet abi güncellemeyi yaptın mı tekrar Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Way Hasan abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben nezleyi+bogazım agrıyo İşte böle abi
haltie' Alıntı: iyilik seni sormalı Hasan mehmet abi güncellemeyi yaptın mı tekrar Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Way Hasan abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben nezleyi+bogazım agrıyo İşte böle abi
Mehmet Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Ben nezleyi+bogazım agrıyo İşte böle abi Genişletmek için tıkla ... geçmş olşun canım
GoDFaTHeR' Alıntı: Ben nezleyi+bogazım agrıyo İşte böle abi Genişletmek için tıkla ... geçmş olşun canım
Godfather Üye Hoşgeldin Güven abki nasılsın 1 aydır konuşmayız --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: geçmş olşun canım Genişletmek için tıkla ... Saol abi
Hoşgeldin Güven abki nasılsın 1 aydır konuşmayız --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: geçmş olşun canım Genişletmek için tıkla ... Saol abi
Samsunspor Emekli Yönetici hoşbuldum Anıl , hoşbuldum Hasan Abi ... sağolun ben iyiyim , evet ikinizle de rastlaşamadık uzun bir zamandır yaaw ne alemlerdesiniz bakem
hoşbuldum Anıl , hoşbuldum Hasan Abi ... sağolun ben iyiyim , evet ikinizle de rastlaşamadık uzun bir zamandır yaaw ne alemlerdesiniz bakem
Mehmet Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Tekrardan merhabalar Mehmet abi hacının durumu ne Genişletmek için tıkla ... Merhaba Anıl sorma hacıyı son anda kurtardık az kalsın güme gidiyordu
Anıl Umut' Alıntı: Tekrardan merhabalar Mehmet abi hacının durumu ne Genişletmek için tıkla ... Merhaba Anıl sorma hacıyı son anda kurtardık az kalsın güme gidiyordu
Anıl Umut Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: hoşbuldum Anıl , hoşbuldum Hasan Abi ... sağolun ben iyiyim , evet ikinizle de rastlaşamadık uzun bir zamandır yaaw ne alemlerdesiniz bakem Genişletmek için tıkla ... Ooo alemden aleme giriyorum bitliste Malum sınırsız bar vs var ya Sıkıntıdan patlıyorum yahu
Samsunspor' Alıntı: hoşbuldum Anıl , hoşbuldum Hasan Abi ... sağolun ben iyiyim , evet ikinizle de rastlaşamadık uzun bir zamandır yaaw ne alemlerdesiniz bakem Genişletmek için tıkla ... Ooo alemden aleme giriyorum bitliste Malum sınırsız bar vs var ya Sıkıntıdan patlıyorum yahu
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Merhaba Anıl sorma hacıyı son anda kurtardık az kalsın güme gidiyordu Genişletmek için tıkla ... Aman abi dikkat et hacıya Verilmiş sadakası varmış bizim hacının kurtulmuş
Mehmet' Alıntı: Merhaba Anıl sorma hacıyı son anda kurtardık az kalsın güme gidiyordu Genişletmek için tıkla ... Aman abi dikkat et hacıya Verilmiş sadakası varmış bizim hacının kurtulmuş
Samsunspor Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Ooo alemden aleme giriyorum bitliste Malum sınırsız bar vs var ya Sıkıntıdan patlıyorum yahu Genişletmek için tıkla ... di mi yaaa , Bitlis ' de 5 minareye git Anıl
Anıl Umut' Alıntı: Ooo alemden aleme giriyorum bitliste Malum sınırsız bar vs var ya Sıkıntıdan patlıyorum yahu Genişletmek için tıkla ... di mi yaaa , Bitlis ' de 5 minareye git Anıl
Anıl Umut Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: di mi yaaa , Bitlis ' de 5 minareye git Anıl Genişletmek için tıkla ... Minaremi kaldı yahu
Samsunspor' Alıntı: di mi yaaa , Bitlis ' de 5 minareye git Anıl Genişletmek için tıkla ... Minaremi kaldı yahu