DiaBLoS Admin Nadir' Alıntı: Ali hoş geldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim hocam . Allaha şükür . Siz nasılsın ? izmirligenc' Alıntı: saol alicigim cok sukur iyidir Genişletmek için tıkla ... Daim olması temennilerimle Yunus . Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Güven abi . Hoşgeldin . haltie' Alıntı: abi 500 mb olmuş nokiada hata olmaz çekmeseydin ya kabloyu Genişletmek için tıkla ... Halit im sende hoşgeldin .
Nadir' Alıntı: Ali hoş geldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim hocam . Allaha şükür . Siz nasılsın ? izmirligenc' Alıntı: saol alicigim cok sukur iyidir Genişletmek için tıkla ... Daim olması temennilerimle Yunus . Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Güven abi . Hoşgeldin . haltie' Alıntı: abi 500 mb olmuş nokiada hata olmaz çekmeseydin ya kabloyu Genişletmek için tıkla ... Halit im sende hoşgeldin .
Samsunspor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: abi 500 mb olmuş nokiada hata olmaz çekmeseydin ya kabloyu Genişletmek için tıkla ... çekti çekti bişey olmadı Ali hoş buldum
haltie' Alıntı: abi 500 mb olmuş nokiada hata olmaz çekmeseydin ya kabloyu Genişletmek için tıkla ... çekti çekti bişey olmadı Ali hoş buldum
haltie Üye Ali kusura bakma misafir var bölük bölük giriyordum mehmet abiyle telefona bakıyorduk o yüzden
haltie Üye abi valla sakıncalı diyorlar kurtarmasıda zor iyi ama bişey olmamış, bende son versiyona güncellemedim daha
abi valla sakıncalı diyorlar kurtarmasıda zor iyi ama bişey olmamış, bende son versiyona güncellemedim daha
Samsunspor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: biz türküz bize bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Bizi kimse güncelleyemez