Samsunspor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: dayılar nerde ya mekanı bıraktılar Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Nadir Mehmet Ata Halit Ali Anıl Mert İzmirli Nadide Huri Enes Mustafa Hasan ..... Hepinize Selamlar Yürektesiniz ..
haltie' Alıntı: dayılar nerde ya mekanı bıraktılar Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Nadir Mehmet Ata Halit Ali Anıl Mert İzmirli Nadide Huri Enes Mustafa Hasan ..... Hepinize Selamlar Yürektesiniz ..
Samsunspor Emekli Yönetici Merhaba Nadir , kolay gelsin .. Aliciğim sağolasın hoş buldum , iyiyim çok şükür . Sen nasılsın ?
DiaBLoS Admin Teşekkür ediyorum hocam ve güven abi . Allaha şükür bende bugün bomba gibiyim .. Allah iyilik versin hepimize .
Teşekkür ediyorum hocam ve güven abi . Allaha şükür bende bugün bomba gibiyim .. Allah iyilik versin hepimize .
izmirligenc Üye a.selam guven abi hosgelmissin bende kurstaydim simdi geldim herkese kucak dolusu sevgiler selamlar
izmirligenc Üye DiaBLoS™;2100389' Alıntı: A.selam .. Hoşgeldin izmirli kardeşim . Şeref verdin . Genişletmek için tıkla ... hobulduk ali sende hosgelmissin sefalar getirmissin kardesim
DiaBLoS™;2100389' Alıntı: A.selam .. Hoşgeldin izmirli kardeşim . Şeref verdin . Genişletmek için tıkla ... hobulduk ali sende hosgelmissin sefalar getirmissin kardesim
izmirligenc Üye Nadir' Alıntı: İzmirli gerçek adını öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... tabiki nadir hocam nedemek Yunus
Nadir' Alıntı: İzmirli gerçek adını öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... tabiki nadir hocam nedemek Yunus