Ben sarhoş olmam Halit'im. Alkollü olmakla sarhoş olmak ayrı şeylerdir. Bilincimi şu ana kadar hiç kaybetmedim, hiç kusmadım, hiç düşmedim, saçmalamadım, kendimi rezil etmedim...
Sınırını bilmek, kendine zarar vermemek gerek
Ama dozunda içince güzel uyku yapıyor, mışıl mışıl uyuyorsun Güven Abi arada kaynadı. Yoksa ben neler yapıyorum biliyorsun
Bu senin lafın Ata eğer alkollüysen ve bir şey hatırlamıyorsan sarhoşsun demektir İpler Güven abinin elindeymiş demek ki ben bir de Güven abiden dinlemek istiyorum
Bencede en iyisini yapmışsın herkes içebilir ama ağızla içmek en iyisi yoksa o hale düşerse birisi işkenceden başka bir şey olmaz o.Gerçektende iyi uyutur
iyiki bu smileyi eklemişsin Ata
Tecahül-i arif de çok güzel bir söz söyleme sanatı değil mi?
âb-gûndur günbed-i devvâr rengi bilmezem
ya muhît olmuş gözümden günbed-i devvâre su
Tabi sanalda bu kadar oluyor.yapamadığın için yapanları örnek veriyorsun oryantal yapmış kadar oldun teşekkürler
Bak şimdi konuyu nereye getirdi yine, illa seni üzmemi istiyosun 1000000+ üyenin önünde sana bir şey yapmak istemiyorum anla Ata
seni seviyorum Ata
Tabi sanalda bu kadar oluyor.yapamadığın için yapanları örnek veriyorsun oryantal yapmış kadar oldun teşekkürler
Bak şimdi konuyu nereye getirdi yine, illa seni üzmemi istiyosun 1000000+ üyenin önünde sana bir şey yapmak istemiyorum anla Ata
seni seviyorum Ata
Halit , Ata geldi ..ya canını ya rütbeni dedi, canımı dedim. Baktım kafa 1 milyon,dedim ki Ata şubat 29 çekio sen diosan 39 da çeker abi dedi. Baktım sonra Ozan geldi, rica etti abi sal da artık dedi kıramadım
Ata' ya Vallaha bşey yapmadm
Halit laf bulamayınca benim laflarımı tekrarlıyorsun ya, çok komik duruyor be
Bak ben de senin laf bulamamış ama laf bulmaya çabalamış ama bulamayınca tekrarlamaya başlamış bir halinin fotoğrafını yayınlayayım: