Kapışacağım diye meydana geldin, Onu yenerim diye gaza geldin, Rahat olacağını sanıp karşıma geldin, Kapışamayacağını anladın, Abilerinle geldin... Kaybettin, g*te geldin!..
Hani karşıma çıkacaktın? Ağzının payını alacaktın? Leyla gibi kaçmaya benzemez! İlelebet saklanamazsın, sonu gelmez! Tırsma Halit! Korku ecele fayda etmez!..
Saçmaladın yukarda ata Elinden gelir tek şey oda hata Ne zaman korktum senden Dediklerinde yok bir deha Eğer senden korksaydım Nağme yapmazdın bana
Korku nedir iyi bilirsin Ortalarda gizli gizli gezersin Rütbene güvenme Kavgalarda er gibisin Arkanı her zaman kontrol et Ne zaman baksan beni görebilirsin
Tehlikedesin ata Ortalarda pek dolanma Parçalarını tek tek toplarız sonra
Oldumu yazdığın şiir Laf ettin ben oldum pir Sus daha fazla uzatma Uykunda öperim seni Nafile kalır yazdığın şiir
Saçmaladın yukarda ata Elinden gelir tek şey oda hata Ne zaman korktum senden Dediklerinde yok bir deha Eğer senden korksaydım Nağme yapmazdın bana
Korku nedir iyi bilirsin Ortalarda gizli gizli gezersin Rütbene güvenme Kavgalarda er gibisin Arkanı her zaman kontrol et Ne zaman baksan beni görebilirsin
Tehlikedesin ata Ortalarda pek dolanma Parçalarını tek tek toplarız sonra
Oldumu yazdığın şiir Laf ettin ben oldum pir Sus daha fazla uzatma Uykunda öperim seni Nafile kalır yazdığın şiir