haltie Üye Mehmet' Alıntı: hah işte ondan bikaç gün önce evet çok yağmur vardı sırılsıklam olmuştuk Genişletmek için tıkla ... abim ya valla tanımıyodum ama seviyodum seni aktifliğin ne olduğunu gördüydük güven abi nerde bakıp çıktı
Mehmet' Alıntı: hah işte ondan bikaç gün önce evet çok yağmur vardı sırılsıklam olmuştuk Genişletmek için tıkla ... abim ya valla tanımıyodum ama seviyodum seni aktifliğin ne olduğunu gördüydük güven abi nerde bakıp çıktı
Anıl Umut Emekli Yönetici Eh artık kulağı çınlamamışsa yapacak bişey yok Kulak-burun boğaz(KBB) uzmanına görünsün Güven abi
Anıl Umut Emekli Yönetici Karşılıklı Güven,dünyada bulunan Nadirgüzelliklerden olup,Nadide bir inci gibidir Vhuuuuuuuuuu
Samsunspor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: iyi geceler nadir abi iyidir güven abim sen napıyosun güven abi geçmiş olsun kardeşimize ya inşallah toparlanır hemen Genişletmek için tıkla ... canım , Halitim sağolasın Allah razı olsun Paşam , kusura bakma msjını şimdi okudum çok Teşekkür ederim biraz dinlendim de geldim yine
haltie' Alıntı: iyi geceler nadir abi iyidir güven abim sen napıyosun güven abi geçmiş olsun kardeşimize ya inşallah toparlanır hemen Genişletmek için tıkla ... canım , Halitim sağolasın Allah razı olsun Paşam , kusura bakma msjını şimdi okudum çok Teşekkür ederim biraz dinlendim de geldim yine
Anıl Umut Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Wuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mehmet Halit Anıl Genişletmek için tıkla ... Kulağın çınladı demi Hoşgeldin nasılsın Güven abi Mehmet' Alıntı: Güven az daha gelmeseydin hepimiz şair olacaktık Genişletmek için tıkla ... Çook doğru
Samsunspor' Alıntı: Wuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mehmet Halit Anıl Genişletmek için tıkla ... Kulağın çınladı demi Hoşgeldin nasılsın Güven abi Mehmet' Alıntı: Güven az daha gelmeseydin hepimiz şair olacaktık Genişletmek için tıkla ... Çook doğru
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Güven az daha gelmeseydin hepimiz şair olacaktık Genişletmek için tıkla ... harbi haaaa Anıl Umut' Alıntı: Kulağın çınladı demi Hoşgeldin nasılsın Güven abi Çook doğru Genişletmek için tıkla ... Anılım sorma ya , bi çınlama bi baş ağrısı dedim noluyoruz , demek Kardeşlerimmişşş
Mehmet' Alıntı: Güven az daha gelmeseydin hepimiz şair olacaktık Genişletmek için tıkla ... harbi haaaa Anıl Umut' Alıntı: Kulağın çınladı demi Hoşgeldin nasılsın Güven abi Çook doğru Genişletmek için tıkla ... Anılım sorma ya , bi çınlama bi baş ağrısı dedim noluyoruz , demek Kardeşlerimmişşş