Sehzade Üye nadir3391' Alıntı: naber dostlar?.. Genişletmek için tıkla ... hs ustad yeni nickm nsl xD
Sehzade Üye nadir3391' Alıntı: bu daha iyi olmuş.. Genişletmek için tıkla ... admin saolsun bu nicki kulananı ihrac etmis galiba
nadir3391' Alıntı: bu daha iyi olmuş.. Genişletmek için tıkla ... admin saolsun bu nicki kulananı ihrac etmis galiba
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sağolasın Güvenciğim.. bi bakıyım napıyor bizimkiler dedim..her an kayabilirim..
Samsunspor Emekli Yönetici nadir3391' Alıntı: sağolasın Güvenciğim.. bi bakıyım napıyor bizimkiler dedim..her an kayabilirim.. Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın Hocam Tamam Anlaşıldı Merkez
nadir3391' Alıntı: sağolasın Güvenciğim.. bi bakıyım napıyor bizimkiler dedim..her an kayabilirim.. Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın Hocam Tamam Anlaşıldı Merkez
Sehzade Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Faruk sen de metalci misin Slipknot ile katılacaktım ama kimse anlamaz o tarzdan diye değiştirdim Genişletmek için tıkla ... ya ben pantera koyacaktm dedm gurultu derler bari iddiamız olsun snnki her kisiye hitap edio
TuRkiShCowboy' Alıntı: Faruk sen de metalci misin Slipknot ile katılacaktım ama kimse anlamaz o tarzdan diye değiştirdim Genişletmek için tıkla ... ya ben pantera koyacaktm dedm gurultu derler bari iddiamız olsun snnki her kisiye hitap edio
Sehzade Üye mehmetce30' Alıntı: Komşunun çatıya çıktım çanak anteni rüzgar atmış Genişletmek için tıkla ... abi sıkı tutun senide atar aman dikkat... kuvetli ruzgar olmalı
mehmetce30' Alıntı: Komşunun çatıya çıktım çanak anteni rüzgar atmış Genişletmek için tıkla ... abi sıkı tutun senide atar aman dikkat... kuvetli ruzgar olmalı
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet bugün çatılardan gidiyorsun hep , hazır çıkmışken soba yaksaydın Babacan --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: selamın aleyküm herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Vaaay adamım , Aleyküm Selam .. Hoş Geldin Halitciğim
Mehmet bugün çatılardan gidiyorsun hep , hazır çıkmışken soba yaksaydın Babacan --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: selamın aleyküm herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Vaaay adamım , Aleyküm Selam .. Hoş Geldin Halitciğim
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi mehmetce30' Alıntı: Komşunun çatıya çıktım çanak anteni rüzgar atmış Genişletmek için tıkla ... hayırdır Mehmet bugün çatı,tepelerle uğraşıyon..
mehmetce30' Alıntı: Komşunun çatıya çıktım çanak anteni rüzgar atmış Genişletmek için tıkla ... hayırdır Mehmet bugün çatı,tepelerle uğraşıyon..
Samsunspor Emekli Yönetici nadir3391' Alıntı: hayırdır Mehmet bugün çatı,tepelerle uğraşıyon.. Genişletmek için tıkla ... evet Nadir , ben de öyle diyorum . Aşağılar dar geldi Mehmet ' e
nadir3391' Alıntı: hayırdır Mehmet bugün çatı,tepelerle uğraşıyon.. Genişletmek için tıkla ... evet Nadir , ben de öyle diyorum . Aşağılar dar geldi Mehmet ' e
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici mehmetce30' Alıntı: Komşunun çatıya çıktım çanak anteni rüzgar atmış Genişletmek için tıkla ... Çanağa dikkat etseydin abi
mehmetce30' Alıntı: Komşunun çatıya çıktım çanak anteni rüzgar atmış Genişletmek için tıkla ... Çanağa dikkat etseydin abi