rapman Üye Salih Baba™;2066709' Alıntı: Yuh 1278 sayfalık konu.... Genişletmek için tıkla ... evet bende ilk gördüğümde şaşırmıştım ama ben ilk geldiğimde yani dün gece,sayfa 1270 deydik
Salih Baba™;2066709' Alıntı: Yuh 1278 sayfalık konu.... Genişletmek için tıkla ... evet bende ilk gördüğümde şaşırmıştım ama ben ilk geldiğimde yani dün gece,sayfa 1270 deydik
haltie Üye Salih Baba™;2066709' Alıntı: Yuh 1278 sayfalık konu.... Genişletmek için tıkla ... daha yeni konu bu artıcak bir göktürk yazıtları birde gönüldaşlar konusu kalıcak tarihe
Salih Baba™;2066709' Alıntı: Yuh 1278 sayfalık konu.... Genişletmek için tıkla ... daha yeni konu bu artıcak bir göktürk yazıtları birde gönüldaşlar konusu kalıcak tarihe
Salih Baba™ Üye haltie' Alıntı: daha yeni konu bu artıcak bir göktürk yazıtları birde gönüldaşlar konusu kalıcak tarihe Genişletmek için tıkla ... Tarihe altın harflerle yazılacak bundan 100 sene sonraki nesillerimiz bu konuyu görüp ataları yani bizler hakkında bilgi sahibi olacaklar... Amma salladım yaw...
haltie' Alıntı: daha yeni konu bu artıcak bir göktürk yazıtları birde gönüldaşlar konusu kalıcak tarihe Genişletmek için tıkla ... Tarihe altın harflerle yazılacak bundan 100 sene sonraki nesillerimiz bu konuyu görüp ataları yani bizler hakkında bilgi sahibi olacaklar... Amma salladım yaw...
Praetor Emekli Yönetici Salih Baba™;2066709' Alıntı: Yuh 1278 sayfalık konu.... Genişletmek için tıkla ... Üstelik daha 2 aylık bile değil Seni burada görmek ne kadar güzel Salih'im Daha sık bekleriz
Salih Baba™;2066709' Alıntı: Yuh 1278 sayfalık konu.... Genişletmek için tıkla ... Üstelik daha 2 aylık bile değil Seni burada görmek ne kadar güzel Salih'im Daha sık bekleriz
Mehmet Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Selamün Aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Mustafa hoşgeldin
Mustafa Furkan Üye Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Mustafa hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sen de mi buradaydın abim.. İyisindir inşallah abi.. Görüşürüz sonra.. İyi sohbetler..
Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Mustafa hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sen de mi buradaydın abim.. İyisindir inşallah abi.. Görüşürüz sonra.. İyi sohbetler..
Salih Baba™ Üye Praetor' Alıntı: Üstelik daha 2 aylık bile değil Seni burada görmek ne kadar güzel Salih'im Daha sık bekleriz Genişletmek için tıkla ... Sağol Ata Abi Maxinin en hoş konusu olmuş bence...Konunun varlığından haberim vardı ama boyutundan haberim yoktu... Mehmet' Alıntı: Salih hoşgeldin daha yeni yeni temel atıyoruz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Mehmet Abi... Wallaha yeni temel buysa... Gökdelen olacak bu heralde...
Praetor' Alıntı: Üstelik daha 2 aylık bile değil Seni burada görmek ne kadar güzel Salih'im Daha sık bekleriz Genişletmek için tıkla ... Sağol Ata Abi Maxinin en hoş konusu olmuş bence...Konunun varlığından haberim vardı ama boyutundan haberim yoktu... Mehmet' Alıntı: Salih hoşgeldin daha yeni yeni temel atıyoruz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Mehmet Abi... Wallaha yeni temel buysa... Gökdelen olacak bu heralde...
haltie Üye Salih Baba™;2066745' Alıntı: Tarihe altın harflerle yazılacak bundan 100 sene sonraki nesillerimiz bu konuyu görüp ataları yani bizler hakkında bilgi sahibi olacaklar... Amma salladım yaw... Genişletmek için tıkla ... bence pek anlam veremezler değişik sohbetler söz konusu bunun gibi bir şey olur gönüldaşlar
Salih Baba™;2066745' Alıntı: Tarihe altın harflerle yazılacak bundan 100 sene sonraki nesillerimiz bu konuyu görüp ataları yani bizler hakkında bilgi sahibi olacaklar... Amma salladım yaw... Genişletmek için tıkla ... bence pek anlam veremezler değişik sohbetler söz konusu bunun gibi bir şey olur gönüldaşlar
rapman Üye Love Prince' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selâm ve rahmetu’llahi ve berakâtüh
Love Prince' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selâm ve rahmetu’llahi ve berakâtüh
haltie Üye rapman' Alıntı: Ben Gönüldaşlar'ı 5 yıldır var biliyordum Genişletmek için tıkla ... hahahah hurafeler söz konusu Mehmet abiye bak ya daha yeni temel atıyoruz diyor
rapman' Alıntı: Ben Gönüldaşlar'ı 5 yıldır var biliyordum Genişletmek için tıkla ... hahahah hurafeler söz konusu Mehmet abiye bak ya daha yeni temel atıyoruz diyor
Salih Baba™ Üye haltie' Alıntı: bence pek anlam veremezler değişik sohbetler söz konusu bunun gibi bir şey olur gönüldaşlar Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: bence pek anlam veremezler değişik sohbetler söz konusu bunun gibi bir şey olur gönüldaşlar Genişletmek için tıkla ...