Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Aleyküm selam abi Ben bu konuya cepten zor yetişiyorum yaa Genişletmek için tıkla ... Yaaa Enes ben dün bırak yetişmeyi 2 sayfa geriden gelmeye bile razıydım
TuRkiShCowboy' Alıntı: Aleyküm selam abi Ben bu konuya cepten zor yetişiyorum yaa Genişletmek için tıkla ... Yaaa Enes ben dün bırak yetişmeyi 2 sayfa geriden gelmeye bile razıydım
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi mehmetce30' Alıntı: Evet o programı kullanıyorumda arkadaşlar sizde sorun varmı bağlantıda Genişletmek için tıkla ... gayet iyi bağlantı..
mehmetce30' Alıntı: Evet o programı kullanıyorumda arkadaşlar sizde sorun varmı bağlantıda Genişletmek için tıkla ... gayet iyi bağlantı..
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet , ben laptopda olduğum halde şu an yavaş hissediyorum . diğer sitelerde sorun yok ama . maxi çok ağır. Özellikle mesajlarım 25-30 sn. bekleyerek gidiyor .
Mehmet , ben laptopda olduğum halde şu an yavaş hissediyorum . diğer sitelerde sorun yok ama . maxi çok ağır. Özellikle mesajlarım 25-30 sn. bekleyerek gidiyor .
Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Mesajlar cepten daha hızlı gidiyor Genişletmek için tıkla ... Ne güzel şanslısın Paşam yaw arkadaşın biri ; nokia 5800 2 hafta kullandım 4 haftadır seviste , demiş . Nadir sen de kullandın 5800 düşünüyorum hoşuma gidiyor ama , sorunlu mu sence cihaz .
TuRkiShCowboy' Alıntı: Mesajlar cepten daha hızlı gidiyor Genişletmek için tıkla ... Ne güzel şanslısın Paşam yaw arkadaşın biri ; nokia 5800 2 hafta kullandım 4 haftadır seviste , demiş . Nadir sen de kullandın 5800 düşünüyorum hoşuma gidiyor ama , sorunlu mu sence cihaz .
'Davut Üye Bende birşey indirmeye başladım Hem indirdiğim şey yavaş iniyor hem sayfa biraz geç açılıyor...
Mehmet Emekli Yönetici Bugün biraz tahtası eksik birini gördüm evdeki sobayı evin çatısına çıkarmış orda yakıyordu
Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Güven abi dokunmatik değil de klavyeli al Genişletmek için tıkla ... Vallaha kararsız kaldım Enesciğim , sırf hoşuma gidiyor diye de sorun yaşamak istemiyorum . Klavyeli de hiç düşünmemiştim , aslında fena da olmaz hani
TuRkiShCowboy' Alıntı: Güven abi dokunmatik değil de klavyeli al Genişletmek için tıkla ... Vallaha kararsız kaldım Enesciğim , sırf hoşuma gidiyor diye de sorun yaşamak istemiyorum . Klavyeli de hiç düşünmemiştim , aslında fena da olmaz hani
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: Ne güzel şanslısın Paşam yaw arkadaşın biri ; nokia 5800 2 hafta kullandım 4 haftadır seviste , demiş . Nadir sen de kullandın 5800 düşünüyorum hoşuma gidiyor ama , sorunlu mu sence cihaz . Genişletmek için tıkla ... ya Güvenciğim şans meselesi benimki ilk parti ürünlerdendi inanırmısın taş gibiydi..birde telefonu kullanmayı bilmek önemli adam nasıl kullandı bakalım..benim gibi profesyonel kullanmamıştır kesin..bana kalırsa hiç düşünme al derim..
Samsunspor' Alıntı: Ne güzel şanslısın Paşam yaw arkadaşın biri ; nokia 5800 2 hafta kullandım 4 haftadır seviste , demiş . Nadir sen de kullandın 5800 düşünüyorum hoşuma gidiyor ama , sorunlu mu sence cihaz . Genişletmek için tıkla ... ya Güvenciğim şans meselesi benimki ilk parti ürünlerdendi inanırmısın taş gibiydi..birde telefonu kullanmayı bilmek önemli adam nasıl kullandı bakalım..benim gibi profesyonel kullanmamıştır kesin..bana kalırsa hiç düşünme al derim..
Samsunspor Emekli Yönetici mehmetce30' Alıntı: Bugün biraz tahtası eksik birini gördüm evdeki sobayı evin çatısına çıkarmış orda yakıyordu Genişletmek için tıkla ... Mehmet bombasın yemin ederim --------------- Ekleme --------------- Tamam Nadirciğim , senin ne kadar bilinçli kullandığını tahmin ediyorum . O özelliklere rağmen fiyat da çok uygun , ilk fırsatta değerlendiricem
mehmetce30' Alıntı: Bugün biraz tahtası eksik birini gördüm evdeki sobayı evin çatısına çıkarmış orda yakıyordu Genişletmek için tıkla ... Mehmet bombasın yemin ederim --------------- Ekleme --------------- Tamam Nadirciğim , senin ne kadar bilinçli kullandığını tahmin ediyorum . O özelliklere rağmen fiyat da çok uygun , ilk fırsatta değerlendiricem