haltie
Üye
nasıl gidiyor abi ayın üyeliği gerçi sen milenyumun üyesisin bence
selamiye aleyküm ağalar
eyvallah ağalar, sana pembe renk bi rütbe vermeyi düşünüyoruz halit
Hoşbuldum,Sana iyi geceler abi güle güle
Hayırlı geceler Anıl , hoş geldin ... ben yavaş yavaş çıkıyorum , hepiniz Yürektesiniz
Hepinize hayırlı geceler,merhabalar.
Hayırlı geceler Anıl , hoş geldin ... ben yavaş yavaş çıkıyorum , hepiniz Yürektesiniz
Benim gelmemle 2 kişi çıktı
Ben çıkayım o zaman beyler
Alemsin Abi yaooyy oooy oyyçok gurur verici Halitim yaa , sürekli ekran görüntüsü alıp , turuncu halimi ölümsüzleştiriyorum
ben onu almayı unuttum yabide o turuncu renge çok alışmıştım keşke renk verseler her üye kendini renkli görseerolcum duyrulur yönetime ilet bu öneriyi
sana pembe renk bi rütbe vermeyi düşünüyoruz halit
İyi geceler Güven...Hayırlı geceler Anıl , hoş geldin ... ben yavaş yavaş çıkıyorum , hepiniz Yürektesiniz
Direk satışı koydu ya, helal olsun vallahi...paşazadeeskiden olsa yakındı arkadaşlar var orda okuyan onlar gelsin
Görüşelim o zaman bir Mehmet'le...evet , değişik ifadeler oluşmaya başlıyor hatta Mehmet de bol bol var
3g bağlantı kuralım abi ataya
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-tema-istekleri/nokia-nseries-siyak-black-tema-217620.htmlkonu çok ilginç yaaa , 2 de teşekkür alması asıl ilginçlik de ...Ata , en alttaki mesaj ile seve seve ilgilenirsin sanırım
Alınganlığın da bu kadar ucuzu yaniBenim gelmemle 2 kişi çıktıBen çıkayım o zaman beyler
Benimki alınganlık değildi.Bir bakalım...Alınganlığın da bu kadar ucuzu yani
Hadi lenBenimki alınganlık değildi.
Bu arada enim alınganlıklarım ucuz olmaz
İyi geceler bakalım... Çık...
Ben de worms oynayacağım seneler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?