Samsunspor Emekli Yönetici Yok yok işbirliği yok Harbiden kayboldular Berlin Sultan ,nerede bu adamlar yaww
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Neden gittiniz abi öyleyse --------------- Ekleme --------------- Gözde nereye
Mehmet Emekli Yönetici Yer açın ben geldim --------------- Ekleme --------------- Enes kayınbabada misafiriz valla bura kalabalık zar zor yazıyorum
Yer açın ben geldim --------------- Ekleme --------------- Enes kayınbabada misafiriz valla bura kalabalık zar zor yazıyorum
Godfather Üye mehmetce30' Alıntı: Yer açın ben geldim --------------- Ekleme --------------- Enes kayınbabada misafiriz valla bura kalabalık zar zor yazıyorum Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin abi
mehmetce30' Alıntı: Yer açın ben geldim --------------- Ekleme --------------- Enes kayınbabada misafiriz valla bura kalabalık zar zor yazıyorum Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin abi
Samsunspor Emekli Yönetici hah hoşgeldin Mehmet .. Enes yapma olur mu öyle şey, kendmce söylim resmen özel hayattan aileden fedakarlık yapıp burdayım. Mehmet abin zaten durumu kendi söylüyor. Nadir de bir o kadar fedakar, hele yaş da 30lu olunca durum iyice zorlaşıyor.. Berlin Sultan güle güle
hah hoşgeldin Mehmet .. Enes yapma olur mu öyle şey, kendmce söylim resmen özel hayattan aileden fedakarlık yapıp burdayım. Mehmet abin zaten durumu kendi söylüyor. Nadir de bir o kadar fedakar, hele yaş da 30lu olunca durum iyice zorlaşıyor.. Berlin Sultan güle güle
Mehmet Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: kolay gelsin abi Genişletmek için tıkla ... kolaysa başına gelsin
Samsunspor Emekli Yönetici hep brdayz Halitim, artık bayıldık o yüzdn bakıp kaçıolar.. Diablos Ali yi görür gbiym. Halit adamımsın bee
hep brdayz Halitim, artık bayıldık o yüzdn bakıp kaçıolar.. Diablos Ali yi görür gbiym. Halit adamımsın bee
haltie Üye Samsunspor' Alıntı: hep brdayz Halitim, artık bayıldık o yüzdn bakıp kaçıolar.. Diablos Ali yi görür gbiym. Halit adamımsın bee Genişletmek için tıkla ... sağolasın güven abi telefonumu nasıl hacklerim ya ben:
Samsunspor' Alıntı: hep brdayz Halitim, artık bayıldık o yüzdn bakıp kaçıolar.. Diablos Ali yi görür gbiym. Halit adamımsın bee Genişletmek için tıkla ... sağolasın güven abi telefonumu nasıl hacklerim ya ben: